Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniamateriaali hammaslääkäreille

Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniamateriaali hammaslääkäreille

Erinomaiset sävyvastaavuudet monoliittisella zirkoniamateriaalilla

Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniamateriaali

 • Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniamateriaali

  Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniajärjestelmä mahdollistaa esteettiset vaatimukset täyttävät monoliittiset zirkoniarestauraatiot, joiden väri vastaa tarkasti omaa hammasta läpikuultavuudesta ja kestävyydestä tinkimättä. Lava-zirkonia on tunnettu kruunujen ja siltojen lyömättömästä luotettavuudesta, tarkkuudesta ja hienosta ulkonäöstä. Lava-zirkonian ominaisuudet on kattavasti todennettu kliinisessä käytössä, sillä vuoden 2001 jälkeen siitä on tehty laajoja tutkimuksia ja sitä on käytetty miljoonissa restauraatioissa.

  Ennustettava värivastaavuus – A2 on todella A2

  3M:n patentoitu ionisävytystekniikka takaa yhdenmukaiset värit. Lava Plus -zirkonian sävytysjärjestelmä mahdollistaa erittäin tarkan vastaavuuden VITA® Classical -sävyjen kanssa ja suorat muunnokset VITA SYSTEM 3D-MASTER® -sävyihin. Tulokset ovat siis varmasti juuri sitä, mitä olet tilannut.


Lava™ Plus -materiaalin käyttöindikaatiot

 • Restauraatiot voivat olla monoliittisia tai niissä voi olla päällepoltettuja osia.

  - Pitkät ja kaartuvat sillat*
  - Kruunut (anterioriset ja posterioriset)
  - Yhdistetyt kruunut 4-yksikköön saakka
  - Yksittäiset kruunut
  - Vapaapäätteiset sillat*
  - 3-yksikön inlay- ja onlay-sillat*
  - Etualueen pintakiinnitteiset kevytsillat (Maryland-sillat)*
  - Zirkoniarakenteet kaksiosaisiin implanttijatkeisiin
  - Kruunut implanttijatkeiden päälle*
  - 3 yksikön sillat kahteen implanttiin*
  - Koko hammaskaaren sillat


Plussan verran läpikuultavampi

 • Lava™ Plus -zirkoniamateriaalin optiset ominaisuudet edellyttävät valon kulkua materiaalin läpi siten, että se siroaa mahdollisimman vähän. Siroaminen on ilmiö, joka tapahtuu valon osuessa sintratun zirkoniamateriaalin sisäisiin rakenteellisiin virheisiin. Lava™-zirkoniamateriaalin laadukkaan valmistusprosessin ansiosta tällaisia virheitä on erittäin vähän. Lava™ Plus -zirkonia saa sintrauksen aikana erittäin tiiviin monikiteisen mikrorakenteen, jonka keskimääräinen raekoko on alle 0,5 µm.


Kestävä ja monipuolinen materiaali, joka mahdollistaa omaa hammasta säästävän preparoinnin

 • Lava™ Plus -materiaalia voi käyttää missä tahansa ja mihin tahansa indikaatioon. Materiaalin vaatima seinämän minimipaksuus on vain 0,5 mm, ja se on 3 kertaa vahvempaa kuin litiumdisilikaattipohjainen materiaali, joten se vaatii myös 3 kertaa vähemmän purupintojen preparointia.*


Vähäinen vastapurijan kuluminen

 • Lava™ Plus -zirkoniamateriaalin keskimääräinen raekoko on alle 0,5 µm, ja materiaalin ominaisuudet takaavat myös vastapurijalle hellävaraisen pinnan


Erinomainen pitkäaikainen vakaus

 • Lava™ Plus -zirkoniamateriaalin ainutlaatuinen mikrorakenne ja kemiallinen koostumus torjuvat myös zirkoniakeraamimateriaaleissa korkeiden lämpötilojen ja kosteuden vaikutuksesta ilmenevää rakenteellista heikkenemistä.


Helposti muunneltava

 • Jos jo suussa olevaa materiaalia on muotoiltava, käytä hienoa timanttiporaa ja vesijäähdytystä ja käytä viimeistelyyn keraamisille materiaaleille soveltuvaa tavallista kumipintaista kiillotusinstrumenttia. Erittäin korkean kiillon saat käyttämällä timanttikiillotustahnaa ja sopivaa kiillotusharjaa.


Restauraatiot on helppo kiinnittää itsekiinnittyvällä RelyX™ Unicem 2 -sementillä


 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >