Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniamateriaali hammaslaboratorioihin

Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniamateriaali hammaslaboratorioihin

Erinomainen sävyjen vastaavuus monoliittisissa zirkoniarestauraatioissa, saatavana avoimen lähdekoodin jyrsintäjärjestelmiin ja Lava-järjestelmiin

Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniamateriaali

Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniajärjestelmä mahdollistaa monoliittiset zirkoniarestauraatiot, joiden värit ovat tarkat ja aidot läpikuultavuudesta ja kestävyydestä tinkimättä. Järjestelmä hyödyntää ainutlaatuista zirkoniajauhetta ja erityisesti tälle materiaalille suunniteltuja sävytysnesteitä. Materiaali on saatavana sekä kiekko- että blokkimuodossa.

 • Pettämättömät värit – A2 on A2

  Pettämättömät värit – A2 on A2

  3M:n patentoitu ionisävytystekniikka takaa yhdenmukaiset värit. Erittäin läpikuultavan Lava Plus -zirkonian sävytysnesteet on kehitetty nimenomaan vastaamaan yhtenäisesti VITA Classical -sävyjä, ja nesteitä on saatavana jokaista VITA Classical -sävyä sekä kahta valkaisusävyä. Suosituille VITA 3D-Master® -sävyille on saatavana 3M ESPE:n muuntotaulukko, jonka avulla pystyt varmasti toimittamaan hammaslääkärille vastaavan sävyn. Kestävät ja läpikuultavat restauraatiot ovat esteettisesti lämpimän ja luonnollisen näköisiä, koska sävytysneste imeytyy kokonaan materiaaliin ja sävyttää restauraation kauttaaltaan. Materiaalin erityinen kemiallinen koostumus pitää sen läpikuultavana sävytyksen jälkeenkin.


Lava™ Plus -materiaalin käyttöindikaatiot

 • Lava™ Plus -materiaalin käyttöindikaatiot

  Restauraatiot voivat olla monoliittisia tai niissä voi olla päällepoltettuja osia.

  - Pitkät ja kaartuvat sillat*
  - Kruunut (etu- ja taka-alueelle)
  - Yhdistetyt kruunut 4-yksikköön saakka
  - Yksittäiset kruunut
  - Vapaapäätteiset sillat*
  - 3-yksikön inlay- ja onlay-sillat*
  - Etualueen pintakiinnitteiset kevytsillat (Maryland-sillat)*
  - Zirkoniarakenteet kaksiosaisiin implanttijatkeisiin
  - Kruunut implanttijatkeiden päälle*
  - 3-yksikön sillat kahteen implanttiin*


Plussan verran läpikuultavampi

 • Lava™ Plus -zirkoniamateriaalin optiset ominaisuudet edellyttävät valon kulkua materiaalin läpi siten, että se siroaa mahdollisimman vähän. Siroaminen on ilmiö, joka tapahtuu valon osuessa sintratun zirkoniamateriaalin sisäisiin rakenteellisiin virheisiin. Lava™-zirkoniamateriaalin laadukkaan valmistusprosessin ansiosta tällaisia virheitä on erittäin vähän.


Vaatimukset ylittävää kestävyyttä

 • Sama mikrorakenne, jonka ansiosta Lava Plus -zirkoniamateriaali on erittäin läpikuultavaa, tekee siitä myös vahvaa ja murtolujaa, eli materiaali vastustaa murtumista.
  Heikommat materiaalit kompensoivat kestävyyden rajoituksia vaatimalla valmista restauraatiota varten paksumpia seinämiä.


Vähäinen vastapurijan kuluminen

 • Lava Plus -zirkoniamateriaalin keskimääräinen raekoko on alle 0,5 µm, ja materiaalin ominaisuudet takaavat myös vastapurijalle hellävaraisen pinnan.


Pikasintraus

 • Sama ainutlaatuinen raaka-aineiden yhdistelmä, joka tekee Lava Plus -zirkoniasta erittäin hyvin läpikuultavan, kestävän ja pitkäkestoisesti vakaan, mahdollistaa myös pikasintrauksen. Tässä nopeakiertoisessa sintrausmenetelmässä sintrausaika on niinkin lyhyt kuin 160 minuuttia materiaalin kestävyydestä tai läpikuultavuudesta tinkimättä. Yhden työpäivän aikana on siis mahdollista sintrata kolme erää.


Liittyvät tuotteet

 • Erittäin läpikuultava Lava™ Plus -zirkoniajärjestelmä sisältää räätälöidyn sävytysjärjestelmän, jolla väri on täysin hallittavissa.

 • 3M Hammashoito tuo erittäin läpikuultavan zirkoniamateriaalinsa myyntiin myös avoimen lähdekoodin jyrsintäjärjestelmiin sopivassa muodossa. Halkaisijaltaan 98 mm:n kiekot on sävytetty patentoiduilla sävytysnesteillämme vastaamaan VITA Classical -sävyjä. Järjestelmään kuuluu myös kiilteen sävytysnesteitä ja efektisävyjä monoliittisiin zirkoniarakenteisiin


Restauraatiot on helppo kiinnittää itsekiinnittyvällä RelyX™ Unicem 2 -sementillä


 • Tuki

  Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja verkkosivustostamme tai tuotteistamme? Ota yhteyttä asiakastukeemme verkossa tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä >

 • Tuotteiden ostaminen

  Tuotteitamme myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Heiltä ostamalla hyödyt varmistetun toimitusketjumme turvallisuudesta.

  Lue lisää >

 • Hammashoitotuotteet

  Kattava valikoima työtäsi helpottavia tuotteita

  Tutustu tuotevalikoimaamme >

 • Menetelmät

  3M Oral Care edistää elinikäistä suun terveyttä innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka auttavat hammashoidon ammattilaisia suoriutumaan työstään paremmin kliinisellä, ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla

  Lue lisää >