Miksi maalata,
kun voi yliteipata?

Värilliset yliteippaukset

Ehkä et voinut ostaa uutta autoasi haluamasi värisenä tai ehkä olet kyllästynyt vanhan autosi väriin ja kaipaat jotain uutta. 3M:n värillisillä yliteippauskalvoilla voit muuttaa autosi ilmettä uudeksi ja raikkaaksi heti ilman, että sitä tarvitsee ruiskumaalata uudelleen. Tutustu mattapintaisiin, mattametallinhohtoisiin, kiiltäviin ja teksturoituihin värillisiin kalvoihimme, jotta voisit päättää, mikä sopii parhaiten juuri sinulle. On aika koeajaa uusi väri.

Mattapintaiset ja Matta-Metallikalvot

 • Mattateipit - miksi maalata, kun voi teipata

  Mattapintaiset autoteipit ovat nyt trendin huipulla. Moni valmistaja tarjoaa joitakin mattamaalivaihtoehtoja uusiin ajoneuvoihin, mutta ne ovat usein huomattavan kalliita.

  • Mattapintaisilla teipeillä saat nykyaikaisen viimeistelyn kohtuullisella hinnalla
  • Autosi erottuu kaikista liikenteen muista ajoneuvoista
  • Ole edelläkävijä mustien tai harmaiden mattapintaisten teippien avulla
  • Kun kaipaat jotain uutta, voit yksinkertaisesti poistaa teippauksen ja valita toisen värin ja pinnan

  Tutustu värikarttaamme nähdäksesi, mikä mattapinta sopii tyyliisi. Jos haluat lisäksi suojata mattapintaista teippaustasi 3M™ VentureShield™ -maalisuojakalvolla, meillä on siitä nyt myös mattaversio.

 • Mattapintaiset metallinhohtoiset teipit

  Lisää hillittyä asennetta autoosi mattapintaisilla metallinhohtoisilla autoteipeillä. 3M™ 1080 -teippauskalvosarjamme sisältää valikoiman mattapintaisia metallinhohtoisia teippejä viimeisimmästä uutuudestamme – hiilenmustasta mattapintaisesta metallinhohtoisesta teipistä – aina suosittuun tummanharmaaseen mattapintaiseen ja metallinhohtoiseen teippiin. Yhdistä esimerkiksi mattapintainen metallinhohtoinen teippi ja säleikön katon tai sivupeilien kiiltävänmustat yksityiskohdat, jotta teippisi pääsisi kunnolla oikeuksiinsa. 3M:n koulutettujen ja valtuutettujen teippaajien verkosto voi auttaa sinua luomaan vaikuttavat ja täysin yksilölliset mattapintaiset metallinhohtoiset teippaukset. Etsi asentaja.

 • Mattapintaiset autoteipit – hanki viimeisin matta tyyli

  Mattapintaisten autoteippien avulla auton väriä voi muuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti, eikä kallista ruiskumaalausta tarvita. Suositut mattapinnat sisältävät mattapintaisia mustia ajoneuvoille tarkoitettuja teippejä, ja nyt myös mattapintaisia harmaita teippejä. Tutustu värikarttaamme nähdäksesi, mikä mattapinta sopii tyyliisi.


Kiilto

 • Kiiltävät autoteipit – miksi maalata, kun voi teipata

  Haluaisitko muuttaa autosi väriä?

  • Hanki maalatun näköinen, kiiltävä pinta maalauskustannusten murto-osalla 3M-autoteipin avulla
  • Valitse kiiltävien pintojen laajasta valikoimasta, joka sisältää muun muassa klassisen kiiltävän valkoisen, rohkean kiiltävän pinkin, kirkkaanpunaisen ja kiiltävän poltetun oranssin teipin
  • Auton teippaus on kustannustehokas tapa luoda ainutlaatuinen ulkonäkö, ja voit jopa yhdistellä eri värejä ja tehdä jotain täysin erilaista
  • Autoteipit voi poistaa kokonaan, joten voit palauttaa autosi alkuperäisen värin ja aloittaa uudelleen, kun haluat kokeilla jotakin toista valikoimamme väriä

  Hanki ideoita ja inspiraatiota tutustumalla teipattujen ajoneuvojen kuvakokoelmaamme.

 • Maalatunkaltainen pinta – kiiltäväpintainen teippi

  Kyllästytkö helposti? Haluatko rakastua uudelleen autoosi? Auton teippaus kiiltäväpintaisella teipillä on nopeampi ja edullisempi vaihtoehto uudelle ruiskumaalaukselle, ja sen voi poistaa täysin. Koulutettujen ja valtuutettujen asentajien verkostomme voi auttaa sinua auton teippausprosessissa, jotta saisit varmasti haluamasi teipin. Tutustu laajaan kiiltäväpintaisten teippien valikoimaamme värikarttasivullamme ja päätä, miten haluat muuttaa autoasi. Kun olet valinnut värin, pyydä hintatarjousta hyväksytyltä 3M-asentajalta.

Teksturoidut

 • Hiilikuituteippi – haluamasi lopputulos edullisesti

  Saavuta oikean hiilikuitupinnan tuntu, rakenne ja vaikutelma


  • 3M 1080 -autoteippauskalvosarja jäljittelee onnistuneesti aiemmin vain superautoissa käytettävää materiaalia
  • Kaikenlaiset osittaiset teippausvaihtoehdot ovat mahdollisia kojelaudoista kattoihin ja sivupeileihin, joten tämän ainutlaatuisen materiaalin avulla voit saada mittatyönä tehdyn viimeistelyn ajoneuvoosi
  • Teksturoitu hiilikuitumateriaali on helppo asentaa ja puhdistaa
 • Hiilikuituteippi – enemmän kuin pelkkä tulostettu kuvio

  Ei ole kyse tulostetusta hiilikuviosta. Tässä kalvossa on kohopainettu pinta, joka muistuttaa oikeaa hiilikuitua ja heijastaa valoa odotetulla tavalla ja jonka kuvion korostus muuttuu katselukulman mukaan. Hiilikuitupinta on moderni ja hyvännäköinen, minkä ansiosta se sopii täydellisesti sisä- tai ulkopuolen pintojen yksilölliseen teippaukseen. Tutustu värikarttoihimme tässä, ennen kuin pyydät hintatarjousta lähimmältä sertifioidulta asentajalta.

Etsi lähin sertifioitu asentaja
Hae paikallista ja sertifioitua asentajaa.