Tietoa Sisustus- ja Somistuskalvoista

3M:n avainsanoja ovat innovatiivisuus, inspirointi ja tiedottaminen. Tarjoamme kauniita mutta käytännöllisiä tuotteita, jotka vastaavat sisustamista ja julkisivusuunnittelua koskeviin tarpeisiisi ja jopa ylittävät ne. Lähes minkä tahansa tilan, pinnan ja lasista rakennetun alueen voi muuntaa nopeasti ja helposti minkä näköiseksi tahansa, kun haluat esimerkiksi marmorin, puukuidun, nahan tai hiekkapuhalletun lasin ulkoasun. 3M tukee sinua haluamaasi visioon tarvittavan tiedon ja teknologian avulla.

3M™ DI-NOC™ -sisustuskalvot jäljittelevät luonnonmateriaalien ja muiden materiaalien ulkoasua murto-osalla niiden hinnasta. 3M-sisustus ja lasinsomistekalvojen asennus on huomattavasti nopeampi prosessi kuin tavanomainen kunnostus. 3M™ Fasara™ -lasinsomistuskalvot luovat etsatun, hiekkapuhalletun tai muuten teksturoidun lasin ulkonäön, yksityisyyden ja läpikuultavuuden – hinnalla, joka tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon etsatulle ja hiekkapuhalletulle lasille.

3M-Sisustuskalvot antavat suunnitteluvapauden, jonka ansiosta voit elävöittää brändiäsi nopeasti ja kustannustehokkaasti.


  • 3M DI-NOC pinta on helppo puhdistaa ja desinfioida.

    Pintamateriaalit jotka on helppo puhdistaa ja desinfioid

    Pintojen pitäminen puhtaina ja desinfioituna on tärkeämpää kuin koskaan. 3M™ DI-NOC™ materiaalit voidaan puhdistaa ja desinfioida helposti pinnan viimeistelyä heikentämättä. Aivan kuten ruostumaton teräs ja muut kovat, ei-huokoiset pinnat, nämäkin DI-NOC materiaalit ovat kestäviä ja yhteensopivia monien perinteisten kaupallisten desinfiointiaineiden kanssa.

    Ihanteellisia asennuskohteita on ovet, seinät, kaapit, pöydät ja muut pinnat julkisissa tiloissa.


Uutiset

Suodatin
Lajittele
Tags
Tags
Lataa lisää

Tietoa sisustus- ja lasinsomistuskalvoista

3M tarjoaa innovaatioiden ja teknologisen tietotaidon perinteen perusteella joustavia, luovia ja teknologisesti kehittyneitä pinta- ja lasiviimeistelyratkaisuja arkkitehtuuri- ja sisustustarpeisiin. Sisustus- ja lasinsomistuskalvot auttavat rakennusten omistajia ja suunnittelijoita luomaan täydellisen tunnelman ja ilmapiirin, joka määrittää minkä tahansa ympäristön erityistä luonnetta. 3M:n teknologiat on suunniteltu erinomaista laatua, ihmisten mukavuutta ja kestävää kehitystä ajatellen.