3M™ Moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän aloituspakkaus, PF-619E+

 • Osanumero PF619E
 • 3M ID 7100299964

Aloituspakkaus sisältää 3M™ PF-600E-puhallinyksikön, laturin ja vyön.

Yhteensopiva 3M™ DT -sarjan suodattimien ja erityisten 3M™ Versaflo™ -päähineiden kanssa

Laite varoittaa käyttäjää äänimerkillä ja visuaalisesti, jos akun varaus on vähissä tai virtausnopeus laskee alle valmistajan suositteleman vähimmäisvirtausnopeuden

Näytä enemmän tietoja
Kiinnitysmenetelmä Vyökiinnitteinen
Akun tyyppi Vakiokapasiteetti litium-ionia - ladattava
Päähinetyyppi Päähine ei sisälly
Tuotteen tyyppi Moottoroitujen ja paineilmakäyttöisten hengityksensuojainten sarja
Suojaustyyppi Hiukkanen, Höyry, Kaasu

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Aloituspakkaus sisältää 3M™ PF-600E-puhallinyksikön, laturin ja vyön
 • Yhteensopiva 3M™ DT -sarjan suodattimien ja erityisten 3M™ Versaflo™ -päähineiden kanssa
 • Laite varoittaa käyttäjää äänimerkillä ja visuaalisesti, jos akun varaus on vähissä tai virtausnopeus laskee alle valmistajan suositteleman vähimmäisvirtausnopeuden
 • Kestävä rakenne, joka sopii puhdistettavaksi suihkuttamalla
 • Integroitu akku ja yksinkertainen käyttö yhdellä painikkeella

3M™ PF-619E on moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän aloituspakkaus ja se tarjoaa kestävän moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän, joka on suunniteltu raskaaseen käyttöön edulliseen hintaan. Tämä aloituspakkaus sisältää puhallinyksikön, akun, laturin ja vyön.

Valitse 3M™ PF-619E moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän aloituspakkaus, kun haluat kestävän ja edullisen moottoroidun hengityssuojaimen Tämä aloituspakkaus sisältää 3M™ PF-600E-puhallinyksikön, laturin ja vyön. 3M™ PF-600E -puhallinyksikkö varoittaa käyttäjää äänimerkillä ja visuaalisesti, kun akun varaus on vähäinen tai virtausnopeus laskee pienemmäksi kuin valmistajan suunnittelema virtausnopeus 160 l/min. Laitetta käytetään yksinkertaisella painikkeella, joka on suojattu tahattoman sammutuksen estämiseksi. Se on suunniteltu yhteensopivaksi löysästi istuvien 3M™ Versaflo™ M-200- ja M-300-kypäräsarjojen, tiiviisti istuvien 3M™ Promask™ FM3- ja 3M™ Vision FM4 -kasvo-osien ja 3M™ DT-sarjan suodattimien kanssa. Laitteella on IP 65-luokitus ja suodatin- sekä letkuportteihin on asennettu suodattimet ja epäpuhtauksia estävät tulpat, joten laite voidaan puhdistaa suihkuttamalla/vesisuihkulla. Integroitu akku on sijoitettu turvallisesti puhallinyksikön runkoon ja akku voidaan ladata paikoillaan.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kiinnitysmenetelmä Vyökiinnitteinen
Akun tyyppi Vakiokapasiteetti litium-ionia - ladattava
Päähinetyyppi Päähine ei sisälly
Tuotteen tyyppi Moottoroitujen ja paineilmakäyttöisten hengityksensuojainten sarja
Suojaustyyppi Hiukkanen, Höyry, Kaasu

Vastaavia Tuotteita