3M™ PF-600E+-sarjan moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kestävä ja taloudellinen moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä

Suunniteltu raskaaseen käyttöön edulliseen hintaan

Yhteensopiva 3M™ DT -sarjan suodattimien ja erityisten 3M™ Versaflo™ -päähineiden kanssa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kestävä ja taloudellinen moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä
 • Suunniteltu raskaaseen käyttöön edulliseen hintaan
 • Yhteensopiva 3M™ DT -sarjan suodattimien ja erityisten 3M™ Versaflo™ -päähineiden kanssa
 • Integroitu akku ja yksinkertainen käyttö yhdellä painikkeella

3M™ PF-600E+ on moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän aloituspakkaus ja se tarjoaa kestävän moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän, joka on suunniteltu raskaaseen käyttöön edulliseen hintaan. Tämä aloituspakkaus sisältää puhallinyksikön, akun, laturin ja vyön.

3M™ PF-600E+ Moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän aloituspakkaus tarjoaa kestävän ja taloudellisen ratkaisun. Tämä aloituspakkaus sisältää 3M™ PF-602E+ puhallinlaitteen, PF-641E latauslaitteen, SS-626 tukivyön, 3M™ Versaflo™ BT-30 hengitysletkun, 2kpl DT-1135E-hiukkassuodattimia, SS-6600-esisuodattimia pidikkeineen sekä PF-972 ilmavirtaus indikaattorin. 3M™ PF-602E+ puhallinyksikössä on automaattinen valvontaominaisuus, joka varmistaa, että laite toimii suunnitellulla tavalla sekä tarvittaessa se varoittaa käyttäjää esimerkiksi akun alhaisesta varaustilasta. Valvontaominaisuus kompensoi myös suodattimien vastuksen muutokset (esim. suodattimen kuormittuessa hiukkasilla) nostamalla moottorin kierrosnopeutta. 3M™ PF-602E+ puhallinlaite on suunniteltu yhteensopivaksi 3M™ Versaflo™ S-sarjan S-655, S-657, S-757, S-855E huppumallisten päähineiden kanssa sekä 3M™ Versaflo™ M-200-, M-300- ja M-400-sarjan kypärämallisten päähineiden kanssa. Kokonaamari valikoimasta laitteen kanssa on hyväksytty 3M™ FF-300- ja 3M™ FF-600 kokonaamarit ja näitä yhdistelmiä käytetään hyväksyttyjen 3M™ DT-sarjan suodattimien kanssa. Laitteen tiiveysluokitus on IP65 ja laitteessa olevat suodatinportit sekä letkuliitäntä on mahdollista sulkea ennen puhdistusta tätä tarkoitusta varten saatavilla olevien sulkutulppien avulla. Sulkutulppien ansiosta puhallinlaite on mahdollista puhdistaa käytön jälkeen myös kevyesti suihkuttamalla. Integroitu akku on sijoitettu puhallinyksikön rungon sisäpuolelle, ja se on ladattavissa laitteen ulkopuolelle sijoitetun latausliittimen kautta.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kiinnitysmenetelmä Vyökiinnitteinen
Akun tyyppi Vakiokapasiteetti litium-ionia - ladattava
Päähinetyyppi Päähine ei sisälly
Tuotteen tyyppi Moottoroitujen ja paineilmakäyttöisten hengityksensuojainten sarja, Moottoroitu ilmaturboyksikkö
Suojaustyyppi Hiukkanen, Höyry, Kaasu, Hengityksensuojaus

Vastaavia Tuotteita