1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Tuotteet käsihiontaan
 5. Hioma-arkit
 6. Scotch-Brite™ Clean and Finish Viimeistelyarkki CF-HP 7448 PRO, 152 mm x 228 mm, ULF, Harmaa

Scotch-Brite™ Clean and Finish Viimeistelyarkki CF-HP 7448 PRO, 152 mm x 228 mm, ULF, Harmaa

 • Osanumero PN64935
 • 3M-tuotenumero 7448 Pro
 • 3M ID 7100023340
 • UPC 04630055890446

Erittäin hieno viimeistely antaa teräsvillaa paremman tuloksen metallin, puun, muovien ja komposiittien puhdistuksessa, tasoituksessa, valmistelussa ja viimeistelyssä

Vastaa teräsvillan karkeutta 00, mutta ei repeydy tai ruostu

Scotch-Brite™ 7448 PRO hioma-arkki hioo nopeammin ja antaa yhtenäisemmän viimeistelyn kuin perinteiset hiomatuotteet

Näytä enemmän tietoja
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 152,4 mm
Karkeus Äärimmäisen hieno
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 228 mm
Hiontamateriaali Silikonikarbidi

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erittäin hieno viimeistely antaa teräsvillaa paremman tuloksen metallin, puun, muovien ja komposiittien puhdistuksessa, tasoituksessa, valmistelussa ja viimeistelyssä
 • Vastaa teräsvillan karkeutta 00, mutta ei repeydy tai ruostu
 • Scotch-Brite™ 7448 PRO hioma-arkki hioo nopeammin ja antaa yhtenäisemmän viimeistelyn kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Joustava huopa mukautuu epäsäännöllisiin pintoihin ja ulottuu kulmiin ja ahtaisiin tiloihin suorituskyvyn heikentymättä
 • Puhdistaa metallin, komposiitin ja muut materiaalit muuttamatta työkappaleen muotoja
 • Kuormituksen- ja lämmönkestävä kuituverkko antaa yhdenmukaisen viimeistelyn koko hioma-arkin käyttöiän ajan

Scotch-Brite™ 7448 PRO hioma-arkki on kestävä ja joustava. Arkin käyttöikä on pitkä ja joustava rakenne mahdollistaa helpon pääsyn ahtaisiin ja hankalasti saavutettaviin paikkoihin. Käytä hioma-arkkiamme teräsvillan sijaan metallipintojen käsittelyyn ja maalipinnan valmisteluun; työ sujuu nopeammin kuin tavallisilla viimeistelyhiomatuotteilla.

Saavuta hankalatkin kohteet helpommin monipuolisella, kestävällä ja joustavalla Scotch-Brite™ 7448 PRO -hioma-arkillamme, joka on tehokas vaihtoehto teräsvillalle metallipintojen käsittelyyn ja maalipintojen valmisteluun; työ sujuu nopeammin kuin tavallisilla hiomatuotteilla. Toisin kuin hieno teräsvilla, Scotch-Brite 7448 PRO hioma-arkki ei koskaan repeydy käytössä tai ruostu käytön jälkeen eikä siitä irtoa vaarallisia metallisäikeitä. Kestävä, avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja parantaa huovan kestävyyttä. Toimii puhtaampana ja pidempään kuin teräsvilla. Huovassamme käytetään hiomamineraalina alumiinioksidihiukkasia yhdenmukaisen hiomajäljen saavuttamiseksi koko tuotteen käyttöiän ajan. Helppokäyttöiseksi suunniteltu huopa ulottuu ahtaisiin kulmiin ja monimutkaisten pintojen yksityiskohtiin muuttamatta hiottavan pinnan muotoja. Soveltuu puhdistukseen, viimeistelyyn ja kiillotukseen. Yhdellä arkilla voit suorittaa viimeistelyn loppuun saakka ilman ylimääräistä tuotteen vaihtoa tai säätöä. Käytä monipuolista hioma-arkkiamme käsin, hioma-alustan kanssa tai tasohiomakoneessa suurempien alueiden nopeaa käsittelyä varten. Huopamme on kyllästetty piikarbidimineraalilla, erittäin terävällä synteettisellä hiomamineraalilla, jota tyypillisesti käytetään alhaisen hiontapaineen sovelluksissa, kuten maalipintojen valmistelussa. Mineraali hajoaa nopeammin kuin alumiinioksidi ja muodostaa ensiluokkaisen viimeistelypinnan. Scotch-Brite PRO -hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, jotka koostuvat nailonkuituun yhdistetystä hiomamineraalista. Edistyksellinen hiomajyvän ja kuitumateriaalin yhdistävä tekniikka mahdollistaa nopeamman ja yhtenäisemmän hionnan kuin perinteiset hiomatuotteet ja tehostaa tuottavuutta erilaisissa hiontatöissä. Hiomamineraalin yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomatuotteen, joka tuottaa yhdenmukaisia tuloksia huovan koko käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään metallin, puun, muovien ja komposiittien puhdistukseen, tasoitukseen, esikäsittelyyn ja viimeistelyyn

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet