3M™-suojahaalari 4520

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Tyypin 5/6 suojahaalari on valmistettu erittäin kevyestä ja hengittävästä materiaalista ja se on suunniteltu suojaamaan vaarallisilta pölyiltä sekä rajoitetusti nesteroiskeita- ja suihkuilta.

Valmistettu erittäin hengittävästä SMMMS-kuitukankaasta, joka mahdollistaa kehon lämmön ja kosteuden vapautumisen tehokkaasti ja vähentää lämpörasitusta.

Pehmeä ja vahva usean kerroksen 43 g/m2 SMS-materiaali varmistaa hyvän suorituskyvyn

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tyypin 5/6 suojahaalari on valmistettu erittäin kevyestä ja hengittävästä materiaalista ja se on suunniteltu suojaamaan vaarallisilta pölyiltä sekä rajoitetusti nesteroiskeita- ja suihkuilta
 • Valmistettu erittäin hengittävästä SMMMS-kuitukankaasta, joka mahdollistaa kehon lämmön ja kosteuden vapautumisen tehokkaasti ja vähentää lämpörasitusta
 • Pehmeä ja vahva usean kerroksen 43 g/m2 SMS-materiaali varmistaa hyvän suorituskyvyn
 • Kolmiosainen huppu, kaksisuuntainen myrskyläpällinen vetoketju sekä joustava selkä- ja nilkkaosa ihokosketuksen vähentämiseksi
 • Antistaattinen pinnoite standardin EN 1149-5 mukaisesti vähentää staattisen varauksen purkausta ja kipinäriskiä
 • Suojaa standardin EN 1073-2 mukaisesti radioaktiivisilta hiukkasilta
 • Neulotut hihansuut mahdollistavat pehmeän ja varman käsien liikkeen

3M™-suojahaalari 4520 on suunniteltu kevyeksi (43 g/m2) ja tarjoamaan useita tehokkaasti suojaavia vahvoja SMMMS-kerroksia. Erittäin hengittävä ja pehmeä kangasmainen materiaali. Suojahaalaria voidaan käyttää pidempiäkin työjaksoja käyttömukavuus säilyttäen, ja se tarjoaa suojaa staattisilta purkauksilta, vaarallisilta hiukkasilta sekä tyypin 5/6 nesteroiskeilta.

Käytä 3M™-suojahaalaria 4520 suojaamaan lialta, roiskeilta ja myrkylliseltä pölyltä, mukaan lukien radioaktiiviset hiukkaset. Suojahaalarit täyttävät useiden kemiallisten suojavaatteiden standardivaatimukset, kuten antistaattinen suojaus EN 1149, suoja radioaktiivisilta hiukkasilta EN ISO 13688, suoja tyypin 6 nesteroiskeilta EN 13034 ja tyypin 5 pölyltä EN ISO 13982-1. Tunnistat suojahaalarit helposti vihreästä kolmiosta, joka on valmistettu samasta 43 g/m2 SMMMS-materiaalista kuin koko suojahaalari. Tämä suojahaalari on suunniteltu kevyemmäksi ja suorituskykyiseksi useiden kerrosten avulla. Suojahaalari on valmistettu SMMMS-materiaalista, joka koostuu sisä- ja ulko-osasta sekä keskiosan kolmikerroksisesta mikrokuitumateriaalista. Tekstiilipäällyste tarjoaa vahvuutta sekä roiskesuojaa, ja kuitukangasta sisältävä monikerroksinen mikrokuitumateriaali suodattaa kuivat hiukkaset. Pehmeä, hengittävä ja erittäin kevyt kuitukangasmateriaali mahdollistaa kehon lämmön ja kosteuden vapautumisen helpommin pidemmän käyttöajan ja tuottavuuden varmistamiseksi. Tarjoaa antistaattisen suojan standardin EN 1149 mukaisesti purkausten, kipinäriskin ja syttymisen minimoimiseksi. 3M-suojahaalari 4520 on suosittu valinta hiukkasia sisältäviin käyttökohteisiin, kuten lääketeollisuuteen ja myrkyllisten jauheiden käsittelyyn.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Haalareiden tyyli Hupullinen
Koko XL-koko, Pieni, 4X, 3X, 2X, Keskisuuri, Suuri
Tuotteen tyyppi Suojahaalarit, Kertakäyttöiset haalarit, Tyypit 5 ja 6
Tuotteen väri Valkoinen, Valkoinen vihreällä selkäpaneelilla
Materiaali SMS-pohjainen