1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomanauhat
 5. Hiomakangasnauhat
 6. 3M™ Trizact™ Hiomakangasnauha 237AA

3M™ Trizact™ Hiomakangasnauha 237AA

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Itseteroittuvat pyramidit säilyttävät suorituskyvyn loppuun saakka tasaisena ja tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset hiomatuotteet

Joustava selkämateriaali muotojen yhdenmukaiseen viimeistelyyn

Ihanteellisia viimeistelyyn ja hienokiillotukseen ennen pinnoitusta tai loppukiillotusta

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Itseteroittuvat pyramidit säilyttävät suorituskyvyn loppuun saakka tasaisena ja tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Joustava selkämateriaali muotojen yhdenmukaiseen viimeistelyyn
 • Ihanteellisia viimeistelyyn ja hienokiillotukseen ennen pinnoitusta tai loppukiillotusta
 • Tuottaa hienomman pinnan kuin perinteiset sähköstaattisesti pinnoitetut hiomatuotteet

3M™ Trizact™ -hiomakangasnauhassa 237AA käytetään 3M mikroreplikointitekniikkaa, jonka ansiosta hiomapinta muodostuu säännöllisen muotoisesta kuvioinnista, joka mahdollistaa yhtenäisen viimeistelytuloksen. Nauhassa on alumiinioksidimineraalia ja joustava X-selkä. Nauhoissamme on jäähdytysaine, joka auttaa estämään lämmön muodostumisen ja siitä aiheutuvat värimuutokset.

Käytä 3M™ Trizact™ 237AA -hiomakangasnauhaa kovien metallien, kuten hiiliteräksen ja ruostumattoman teräksen yhdenmukaiseen viimeistelyyn. Nauhoissa käytetään ainutlaatuista 3M-mikroreplikointitekniikkaa, jossa mikronikarkeuden alumiinioksidijyvät muotoillaan pieniksi hioma-ainepyramideiksi, joilla joustava X-kangasselkä pinnoitetaan. Hiottaessa nämä pyramidit murtuvat ja paljastavat jatkuvasti uutta terävää hiomajyvää, jonka ansiosta hiontajälki on yhdenmukainen ja viimeistelyjälki toistettavissa. 237AA-hiomakangasnauhojen kestävä selkämateriaali parantaa hallintaa ja mukautuvuutta ja soveltuu erinomaisesti keskitason hiontapaineella tehtäviin sovelluksiin. Hartsisidos parantaa nauhan lämmönkestoa ja estää halkeilua. Hioma-aineen kolmiulotteiset pyramidirakenteet jakautuvat tasaisesti koko pinnalle, mikä varmistaa yhtenäisen suorituskyvyn. "Pyramidit" sisältävät useita mineraalikerroksia, ja hiottaessa ne alkavat murtua ja paljastavat jatkuvasti uutta mineraalipintaa. Mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Nauhat on liitetty filmiliitoksella – ohut ja erittäin vahva liitos liittää nauhan päät yhteen ja estää saumasta jäävien jälkien jäämisen hiottavaan kappaleeseen. Tämä varmistaa nauhan yhtenäisen pyörimisen ja yhtenäisen viimeistelyjäljen. Trizact-hiomatuotteemme muodostavat hienomman viimeistelyjäljen nopeammin ja kestävät jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet. Ne mahdollistavat erittäin tarkan viimeistelyjäljen, joten käyttäjät voivat vähentää eri karkeusasteiden käyttöä ja sitä kautta prosessin vaiheita ja tarvittavia hiomatuotteita.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään metallin, maalattujen pintojen, lakattujen pintojen sekä muoviosien väli- ja loppuhiontaan

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Mikroniluokka A160, A65, A80, A45, A6, A30, A100, A16
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 115 mm
Alustan paino X paino
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 50 m
Hiontamateriaali Alumiinioksidi