Scotch-Brite™ pinnankäsittelyrulla

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Saatavissa on useita kokoja ja karkeuksia käyttötarpeen mukaan

Karkeusasteen mukainen väri pienentää virheiden riskiä

Sopii hyvin metalleille, muoville ja komposiiteille

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Saatavissa on useita kokoja ja karkeuksia käyttötarpeen mukaan
  • Karkeusasteen mukainen väri pienentää virheiden riskiä
  • Sopii hyvin metalleille, muoville ja komposiiteille
  • Avoin verkko ehkäisee tukkeutumista ja mukautuu epäsäännöllisiin pintoihin

Scotch-Brite™-pinnankäsittelyrullalla on kaikki Scotch-Brite™-tuotteiden edut. Rulliemme hioma-aineena on alumiinioksidi tai piikarbidi. Karkeusluokitus on superhienosta karkeaan. Scotch-Brite™-hiomatuotteiden ainutlaatuisen kuitutekniikan ansiosta mineraali pysyy terävänä ja kestää pitkään.

Scotch-Brite™-pinnankäsittelyrulla soveltuu monenlaisten metallien tehokkaaseen jäysteenpoistoon, tasoittamiseen ja viimeistelyyn. Monipuolisia pinnankäsittelyrulliamme voidaan käyttää myös kevyeen hiontaan. Näillä yleiskäyttöisillä pinnankäsittelyrullilla on kaikki Scotch-Brite™-tuotteiden edut, kuten hiomamineraalin kuitutekniikka ja tasalaatuinen jälki. Niiden hioma-aineena on alumiinioksidi tai piikarbidi. Karkeusluokitus on superhienosta (SFN) karkeaan (CRS). Superhienolla karkeudella saadaan hienompaa jälkeä ja aggressiivisemmin hiovilla karkeilla laaduilla karkeampaa jälkeä. Jokaiseen tehtävään löytyy tältä väliltä sopiva karkeus. Scotch-Brite™-hiomatuotteiden ainutlaatuisessa kuitutekniikassa hiomamineraali on sidottu hartsisidoksella synteettisiin kuituihin. Tuloksena on avoin verkkorakenne. Ylimääräinen aines kulkeutuu pois kuitujen välisistä aukoista eikä se pääse kuluttamaan mineraalia. Näin mineraali pysyy terävänä pitkään, hioo tehokkaasti ja pidentää hiomatuotteen käyttöikää. Kimmoisat kuidut myötäilevät hyvin pinnanmuotoja. Mukautuva rakenne poistaa tehokkaasti jäysteet, tahrat ja epäpuhtaudet vahingoittamatta työkappaleen geometriaa. Näin saadaan yhtenäistä viimeistelyjälkeä osa toisensa jälkeen.

Suositellut käyttökohteet
  • Käytetään puhdistukseen, kiillotukseen ja viimeistelyyn

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).