3M™ 75 tarraliima, spray, 325 g/500 ml, 12/pakk

 • 3M ID 7000116775
 • UPC 05900422098522

Sormella ohjattava kohdistus takaa, ettei suihketta juuri mene ohi tai hukkaan, eikä puhdistettavaa tule

Vähäinen imeytyvyys mahdollistaa herkkien pintojen liimaamisen materiaalia vahingoittamatta

Liima pysyy tarramaisena, eli materiaaleja voi asetella uudelleen toistuvasti

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Sormella ohjattava kohdistus takaa, ettei suihketta juuri mene ohi tai hukkaan, eikä puhdistettavaa tule
 • Vähäinen imeytyvyys mahdollistaa herkkien pintojen liimaamisen materiaalia vahingoittamatta
 • Liima pysyy tarramaisena, eli materiaaleja voi asetella uudelleen toistuvasti
 • Rakenteensa ansiosta se ei imeydy eikä tahraa taaten luotettavan ja tehokkaan liimauksen
 • Kuivuu kirkkaaksi, tuottaa tasaisen liimasauman ja estää useimpien materiaalien rypistymisen, joten lopputulos on siisti

3M™ Tarrasprayliima 75 on monipuolinen tarraliimamme, joka sopii tilapäisiin kiinnityksiin tai kevyiden materiaalien asetteluun ennen näytteillepanoa tai lopullista kokoonpanoa. Kiinnittyy sekunneissa, mutta tarrakiinnitys sallii materiaalien irrottamisen ja uudelleenkiinnittämisen.

Yhdelle pinnalle suihkutettava liimamme pysyy tarttuvana viidestä sekunnista useampaan tuntiin, ja sen alhainen kuoriutumislujuus mahdollistaa jopa kevyiden materiaalien tai paperien irrottamisen ja toistuvan uudelleenasettelun. Sprayliima 75 on kirkas liima, joka ei imeydy useimpiin materiaaleihin tai tahraa tai rypistä niitä. Se ei myöskään läpäise ohuita pintoja, kuten foliota, paperia ja kangasta. 3M Tarrasprayliima 75 sopii paperin, silkkipaperin, pahvin, asetaattikalvon, folioiden, kankaiden, muovilevyjen, kumin jne. liimaamiseen toisiinsa sekä myös metalliin, puuhun, lasiin ja koviin muoveihin. Se on suosittua tekstiilienleikkauksessa, jossa se pitää kaavoja paikoillaan nuppineulojen sijaan ja estää liikkumisen painatuksen aikana. Sitä käytetään myös kiinnittämään irrotettavat etiketit. Sprayliimamme sopii ihanteellisesti tuotantolinjatyöhön, jossa osia tulee pitää paikoillaan väliaikaisesti ennen lopullista kokoonpanoa. Olemme suunnitelleet tämän monipuolisen sprayliiman niin, että se kuivuu kirkkaaksi, tuottaa tasaisen liimasauman ja estää rypistymisen. Näin lopputulos on siisti eikä se haurastu ajan myötä. Käyttöideoita: Pitää tunnuksia ja merkkejä paikoillaan kiinniompelemisen aikana Auttaa kevyiden materiaalien asettelussa Pitää T-paidat paikoillaan seripainatuksen aikana Pitää maskauspaperit väliaikaisesti paikoillaan

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Asennuksen lämpötila kohteeseen (C) 50 ℃
Asennuksen lämpötila kohteesta (C) -20 ℃
Avausaika 3 hr
Liimatyyppi Synteettinen elastomeeri
Lämmönkesto 110 Fahrenheit-astetta
Lämmönkesto (C) 43 °C
Muoto Aerosoli
Suihkutuskuvio Sumu
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 500 Millilitre
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Sprayliimat