1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Joustavat liimat
 5. Liuotinpohjaiset liimat
 6. 3M™ Super 77 yleisliima kevyille materiaaleille, spray, 349 g/500 ml, 12/pakk

3M™ Super 77 yleisliima kevyille materiaaleille, spray, 349 g/500 ml, 12/pakk

 • 3M ID 7000116782
 • UPC 05900422025962

Monipuolinen liima tarttuu moniin erilaisiin kevyisiin materiaaleihin

Nopeasti ja lujasti tarttuvaa, alhainen imeytyminen poistaa kiristämisen tarpeen kuivumisen aikana

Pitkä liimausaika jättää levittämisen jälkeen aikaa 15 sekunnista 30 minuuttiin ennen pintojen tarttumista

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Monipuolinen liima tarttuu moniin erilaisiin kevyisiin materiaaleihin
 • Nopeasti ja lujasti tarttuvaa, alhainen imeytyminen poistaa kiristämisen tarpeen kuivumisen aikana
 • Pitkä liimausaika jättää levittämisen jälkeen aikaa 15 sekunnista 30 minuuttiin ennen pintojen tarttumista
 • Monikäyttöinen liima, joka muodostaa lujan liitoksen paperiin, pahviin, kankaaseen, pehmustevaahtoon, muoviin, metalliin, puuhun ja moneen muuhun
 • Hyvä vaihtoehto pitämään lasikankaita paikoillaan infuusioprosessien aikana

3M™ 77 sprayliima on erittäin monipuolinen, nopeasti kuivuva ja läpikuultava aerosoliliima, joka tarttuu monenlaisiin kevyisiin materiaaleihin. Nopea ja kestävä liimamme takaa nopean toiminnan, joten projektit edistyvät ripeästi. Spraykoostumus tekee siitä helposti annosteltavan ja levitettävän suoraan liimattaville pinnoille ja materiaaleille.

Sen luja tarttuvuus tekee sen alkutartuntalujuudesta repäisynkestävän, ja aikaa on riittävästi materiaalien kunnollista asettelua varten. Korkean kiintoainepitoisuuden vuoksi se ei imeydy pintoihin, antaen aikaa asetella osat parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Peittävyys on tämän ansiosta myös parempi kuin kilpailevien sprayliimojen, ja lisäksi liimaussaumoista tulee näin pehmeitä ja tasaisia. Nopean tarttuvuuden, vahvan liitoksen ja siistin lopputuloksen yhdistelmä tekee siitä ihanteellisen kaikkiin kodin ja toimiston käyttötarkoituksiin. Se liimaa lujasti monia erilaisia materiaaleja, mukaan lukien puuta, pahvia, kangasta ja pehmikevaahtoa muoviin, metalliin, paperiin ja moneen muuhun. Sopii hyvin esittelymateriaalien kokoamiseen ja muihin kevyihin teollisiin käyttötarkoituksiin. Monikäyttöisen 3M™ 77 sprayliiman käyttötarkoituksiin lukeutuvat: Erinomainen asetteluliima pitää lasikankaita paikoillaan infuusioprosessien aikana. Laminaattien, koristepinnoitteiden, ohuiden kalvojen, folioiden ja kankaiden liimaamiseen. Puutyöt. Lasikuitueristeiden ja kipsilevyjen kulmien kiinnitykseen. Etikettien, kytkentäkaavioiden yms. kiinnittämiseen. Kuvien kehystämiseen ja kiinnittämiseen näyttelyissä (ei vahingoita valokuvia).

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.