1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Lasikuituteipit
 5. Scotch® Sidontateippi 8915

Scotch® Sidontateippi 8915

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Lasikuituvahvisteinen teippi kestää nirhaumia, hankausta ja kosteutta

Suunniteltu väliaikaiseen kiinnityskäyttöön, kuten tarvikkeiden osien ja muiden kulutushyödykkeiden pitämiseen yhdessä valmistuksen ja lähetyksen aikana.

Teippi irtoaa siististi ja tahraamatta useilta pintamateriaaleilta.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 18KB)

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Lasikuituvahvisteinen teippi kestää nirhaumia, hankausta ja kosteutta
 • Suunniteltu väliaikaiseen kiinnityskäyttöön, kuten tarvikkeiden osien ja muiden kulutushyödykkeiden pitämiseen yhdessä valmistuksen ja lähetyksen aikana
 • Teippi irtoaa siististi ja tahraamatta useilta pintamateriaaleilta
 • Synteettinen kumiliima kiinnittyy hyvin useimpiin kuitulevy-, muovi- ja metallipintamateriaaleihin
 • Lasikuitulankafilamentit lisäävät teipin kestävyyttä pakkausten sulkemisessa, niputuksessa ja muissa käyttösovelluksissa
 • Kestää vaativia kuljetus- ja käsittelyolosuhteita

Scotch® Sidontateippi 8915 on suunniteltu erityisesti tarvikkeiden osien ja muiden kulutushyödykkeiden kiinnitykseen valmistuksen ja lähetyksen aikana. Yhtenäisillä lasikuitulankafilamenteilla vahvistettu suorituskykyinen teippi tarjoaa vahvan kiinnityksen monille eri pintamateriaaleille, mutta se irtoaa siististi ja tahraamatta useilta pinnoilta.

Kiinnitä ja pidä osia yhdessä valmistuksen tai lähetyksen aikana. Scotch Sidontateippi 8915 tarjoaa luotettavan ratkaisun väliaikaiseen tarvikkeiden osien ja kulutushyödykkeiden väliaikaiseen kiinnitykseen valmistuksen ja lähetyksen aikana. Tässä teipissä on kirkas, lasikuituvahvisteinen polypropyleenitausta, ja se kestää hyvin hankaumia, kosteutta, kulumista ja murtumia vastaan silloinkin, kun sitä naarmutetaan tai puhkotaan. Sen monikerroksinen synteettisestä kumista valmistettu liimausjärjestelmä on suunniteltu erityisesti lujaa kiinnitystä varten ja takaa siistin, tahrattoman irrotuksen useilta pinnoilta. Synteettinen liima kiinnittyy hyvin monenlaisiin pakkaamisessa usein käytettyihin pintoihin, kuten aaltopahville, kuitulevyille, muoville ja metalleille.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 24 mm, 18 mm, 48 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,15 mm
Tausta (kantoaine) materiaali Polypropeenikalvo
Tuotteen väri Läpinäkyvä, Sininen
Liimatyyppi Synteettinen kumi