1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Lasikuituteipit
 5. Scotch® lasikuituteippi 8981

Scotch® lasikuituteippi 8981

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Teollisuuskäyttöön soveltuva kuituvahvisteinen teippi kestää naarmuuntumista, hankautumista ja kosteutta

Synteettinen kumiliima kiinnittyy helposti useimpiin kuitulevy-, muovi- ja metallipintoihin

Lasikuituvahvistus lisää teipin kestävyyttä pakkausten sulkemisessa, niputuksessa ja muissa sitomis- ja pakkaussovelluksissa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 19KB)

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Teollisuuskäyttöön soveltuva kuituvahvisteinen teippi kestää naarmuuntumista, hankautumista ja kosteutta
 • Synteettinen kumiliima kiinnittyy helposti useimpiin kuitulevy-, muovi- ja metallipintoihin
 • Lasikuituvahvistus lisää teipin kestävyyttä pakkausten sulkemisessa, niputuksessa ja muissa sitomis- ja pakkaussovelluksissa

Polypropyleeniselän ja lasikuituvahvisteen ansiosta Scotch®-lasikuituteippi 8981 kestää hankausta, kosteutta, kulumia ja nirhaumia. Tämä lasikuituvahvistettu teippi sopii erinomaisesti laatikoiden ja pakkausten sulkemiseen, putkien niputtamiseen tai suurten irtotavaralavojen vahvistamiseen. Scotch®-lasikuituteippi 8981 on erittäin kestävä, luotettava ja kustannustehokas ratkaisu tuotteiden ja pakkausten eheyden varmistamiseen.

Vahva ja kestävä rakenne Paremman vetolujuuden ansiosta Scotch®-lasikuituteippi 8981 tarjoaa hyvän ratkaisun esimerkiksi putkien niputukseen tai suurten irtotavaralavojen vahvistamiseen. Teipissä on kirkas, lasikuituvahvisteinen polypropyleeniselkä ja se kestää hyvin hankaumia, kosteutta, kulumista ja nirhaumia. Monikerroksinen synteettistä kumia sisältävä liimapinta on erittäin pitävä. Synteettinen liima-aine kiinnittyy hyvin erilaisiin yleisesti pakkaamisessa käytettyihin pintoihin, kuten aaltopahviin, kuitulevyyn, muoviin ja metalleihin. Suositellut käyttökohteet Metallikappaleiden ja putkien niputus Lavojen ja pakkausten vahvistus Raskas sidonta Maailman luotetuin lasikuituteippien valmistaja jo vuodesta 1946 3M:n lasikuituvahvisteiset teipit ja sidontateipit ovat erittäin vahvoja, luotettavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka varmistavat tuotteen ja pakkauksen eheyden. Laatikoiden sulkemiseen, lavojen sitomiseen, niputukseen ja vahvistamiseen, laitteiden osien kiinnittämiseen kuljetuksen aikana ja helposti avattaviin kiinnityksiin. Erittäin vahvat teippimme tarjoavat tärkeitä etuja esimerkiksi putkien, metallituotteiden, huonekalujen, laitteiden, autoteollisuuden osien ja urheilutuotteiden valmistajille sekä elintarviketeollisuudelle.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 50 mm, 25 mm, 12 mm, 19 mm, 38 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,17 mm
Tausta (kantoaine) materiaali Polypropeenikalvo
Tuotteen väri Läpinäkyvä
Liimatyyppi Synteettinen kumi