1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Lasikuituteipit
 5. Scotch® Lasikuituteippi 8959

Scotch® Lasikuituteippi 8959

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erityissuojaa pituus- ja poikittaissuuntaisilla lasikuitulangoilla, joiden ansiosta teippiä on vaikeaa katkoa mihinkään suuntaan.

Lasikuitulangat kulkevat ristikkäin koko teipissä sekä leveys- että pituussuunnissa, mikä tekee kuiturakenteesta erittäin vahvan

Ihanteellinen lujuus raskaiden käyttötarkoituksien pakkauksiin ja vienti-/tuontipakkauksiin sekä -lähetyksiin

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 190KB)

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erityissuojaa pituus- ja poikittaissuuntaisilla lasikuitulangoilla, joiden ansiosta teippiä on vaikeaa katkoa mihinkään suuntaan
 • Lasikuitulangat kulkevat ristikkäin koko teipissä sekä leveys- että pituussuunnissa, mikä tekee kuiturakenteesta erittäin vahvan
 • Ihanteellinen lujuus raskaiden käyttötarkoituksien pakkauksiin ja vienti-/tuontipakkauksiin sekä -lähetyksiin
 • Lujasti kiinnittyvä liima tarttuu kuitulevyyn ja muille kiinnityspinnoille
 • Kestää vaativia kuljetus- ja käsittelyolosuhteita

Scotch® ristikkäin vahvistettu sidontateippi 8959 on lujatekoinen pakkausteippi, jonka kiinnitysvoima on erinomainen ja joka kestää myös nirhaumia, naarmuja, kosteutta, kulutusta ja liitoksen hajoamista niin pitkittäis- kuin poikittaissuunnassa.

Äärimmäinen teippi äärimmäisiin olosuhteisiin. Scotch® ristikkäinvahvistettu sidontateippi on tehokas erikoispakkausteippi, jossa yhdistyvät vahva polypropyleenitausta, jota on vahvistettu yhtenäisillä kaksisuuntaisilla lasikuitulangoilla, ja synteettinen kumihartsiliima. Raskaaseen käyttöön tarkoitettu teippimme on suunniteltu erityisesti kiinnittymään lujasti erilaisille pintamateriaaleille, kuten metallille, muoville ja kuitulevyille. Monikerroksinen synteettisestä kumista valmistettu liimajärjestelmä ehkäisee kerroshalkeilua ja suojaa samalla teippiä halkeamiselta. Scotch ristikkäisesti vahvistettu sidontateippi 8959 sopii ihanteellisesti kestävään pakkausten vahvistamiseen, raskaiden käyttökohteiden sulkemiseen, jatkoksien tekemiseen ja kuormalavoille. Scotch® sidontateippiä 8959 on vahvistettu yhtenäisillä lasikuitulangoilla niin pitkittäis- kuin poikittaissuunnissa sekä ristikkäissuuntaisella polypropyleenitaustalla. Monitasoinen synteettisestä kumista valmistettu liima-aine ehkäisee lasikuidun halkeilua taustanauhasta. Tuotemerkinnät, viivakoodit ja muut graafiset elementit ovat luettavissa läpikuultavan teipin läpi. Monia käyttötarkoituksia. Käytä lasikuitusidontateippejä silloin, kun lujuus ja kestävyys ovat ehdottoman tärkeitä. Se sopii ihanteellisesti kuormien kiinnitykseen ja pakkausten sulkemiseen lähetyksiä ja käsittelyä varten. Teollisuus- ja kaupallisiin käyttäjiin kuuluvat elintarvikkeiden, urheilutuotteiden, putkien, metallituotteiden, autonosien sekä huonekalujen valmistajat ja jakelijat. Käyttösovelluksiin kuuluvat esimerkiksi pakkausten sulkeminen ja sinetöinti, pakkaaminen, säilytys, kiinnitys ja yleinen niputtaminen. Kiinnitä teippi kannettavaa käsikäyttöistä katkaisulaitetta tai kiinnitettävää tasamittaisia paloja annostelevaa katkaisulaitetta käyttäen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 50 mm, 25 mm, 19 mm, 75 mm, 15 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,13 mm
Tausta (kantoaine) materiaali Polypropeenikalvo
Tuotteen väri Läpinäkyvä
Liimatyyppi Synteettinen kumi