3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima metallille DP8407NS

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Liittää useita eri materiaaleja (erityisesti metallipintoja) ja estää korroosiota

Kestää 204 °C:n (400 °F:n) jauhemaalaus- ja kuumennussyklejä ainakin tunnin ajan

Kovassa ja kestävässä liitoksessa on erinomainen leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Liittää useita eri materiaaleja (erityisesti metallipintoja) ja estää korroosiota
 • Kestää 204 °C:n (400 °F:n) jauhemaalaus- ja kuumennussyklejä ainakin tunnin ajan
 • Kovassa ja kestävässä liitoksessa on erinomainen leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys
 • Erinomainen liitoslujuus ja iskunkestävyys jopa alle -40 °C:n (-40 °F:n) lämpötilassa
 • 7 minuutin työskentelyaika ja nopea käsittelylujuusaika huoneenlämmössä
 • Ihanteellinen teollisiin sovelluksiin käsittelemättömille pinnoille ja esim. hieman öljyisten metallipintojen liimaamiseen
 • Valumaton koostumus varmistaa, ettei tuote valu tai leviä liikaa
 • Pitkä säilyvyysaika, ei tarvetta jääkaappisäilytykselle

3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS on harmaa rakenneliima, jonka leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys ovat huippuluokkaa. Liima on suunniteltu liittämään erityisesti raakametallipintoja pysyvästi toisiinsa, mutta se liittää hyvin myös muita materiaaleja, kuten useimpia muoveja.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Soveltuu useille eri materiaaleille ja estää korroosiota 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS soveltuu monille eri materiaaleille (erityisesti metalleille, kuten alumiinille, kylmävalssatulle teräkselle, galvanoidulle teräkselle, kuparille, messingille ja pronssille) ja estää korroosiota. Soveltuu jopa hieman öljyisten, valmistelemattomien metallipintojen liimaamiseen. Liitoslujuus ja iskunkestävyys ovat erinomaiset jopa alle -40 °C:n (-40 °F:n) lämpötiloissa. 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS metalleille sopii ihanteellisesti teollisiin sovelluksiin, joissa vaaditaan pysyviä ja kestäviä liitoksia. Liimauksen avulla voidaan säästää aikaa, joka kuluisi hiontaan ja pintojen viimeistelyyn käytettäessä hitsausta ja mekaanisia kiinnikkeitä. Suositellut käyttökohteet Metalliset toimistohuonekalut LVI-laitteet Erityisajoneuvot (ambulanssit, perävaunut, paloautot) Vapaa-ajan ajoneuvot (lumikelkat ja mönkijät) Kyltit ja opasteet Kodinkoneet Yleinen metalliteollisuus Kestää 204 °C:n (400 °F) jauhemaalaus- ja kuumennussyklejä Jauhemaalausta tai maalausta vaativat osat joutuvat yleensä kestämään korkeita lämpötiloja. 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS on suunniteltu kestämään 204 °C:n (400 °F) jauhemaalaus- ja kuumennussyklejä ainakin tunnin ajan. 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS on valumaton, viskositeetiltaan kohtalainen liima, joka ei valu tai leviä liikaa käytössä. Tämä mahdollistaa tarkan levittämisen, ja liima pysyy siellä mihin olet sitä laittanutkin – jopa pystyasennossa olevilla pinnoilla. 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliiman DP8407NS kohtalainen viskositeetti mahdollistaa hallitun annostelun pinnoille. Sekoitussuhde on 10:1, jolloin työskentelyaika on 7 minuuttia ja käsittelylujuusaika huoneenlämmössä nopea. Liimalla on pitkä säilyvyysaika ja se voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Akryyliliimat ovat kaksikomponenttisia rakenneliimoja, joilla tehtävä liimaus on erittäin luja ja kestävä. Vaikka akryyliliimoja usein kutsutaan myös epoksiliimoiksi, ne kuuluvat itse asiassa erilaisten ominaisuuksiensa myötä kemiallisesti eri perheeseen. Monet akryyliliimojen ominaisuudet tekevät niistä helppokäyttöisempiä: lyhyempi kovettumisaika, öljyisten tai esikäsittelemättömien pintojen liittämismahdollisuus sekä kyky liittää monenlaisia eri materiaaleja yhteen, mukaan lukien melkein kaikki muovit. Uudemmat akryyliliimat voidaan säilyttää huoneenlämmössä, ja niillä on pitkä varastointiaika.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.