3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS metallille

Products
 • Liittää useita eri materiaaleja (erityisesti metallipintoja) ja estää korroosiota
 • Kestää 204 °C:n (400 °F:n) jauhemaalaus- ja kuumennussyklejä ainakin tunnin ajan
 • Kovassa ja kestävässä liitoksessa on erinomainen leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys
 • Erinomainen liitoslujuus ja iskunkestävyys jopa alle -40 °C:n (-40 °F:n) lämpötilassa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tilavuus
Volume_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Tilavuus
All Options
Sulje

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
 • Liittää useita eri materiaaleja (erityisesti metallipintoja) ja estää korroosiota
 • Kestää 204 °C:n (400 °F:n) jauhemaalaus- ja kuumennussyklejä ainakin tunnin ajan
 • Kovassa ja kestävässä liitoksessa on erinomainen leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys
 • Erinomainen liitoslujuus ja iskunkestävyys jopa alle -40 °C:n (-40 °F:n) lämpötilassa
 • 7 minuutin työskentelyaika ja nopea käsittelylujuusaika huoneenlämmössä
 • Ihanteellinen teollisiin sovelluksiin käsittelemättömille pinnoille ja esim. hieman öljyisten metallipintojen liimaamiseen
 • Valumaton koostumus varmistaa, ettei tuote valu tai leviä liikaa
 • Pitkä säilyvyysaika, ei tarvetta jääkaappisäilytykselle

3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS on harmaa rakenneliima, jonka leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys ovat huippuluokkaa. Liima on suunniteltu liittämään erityisesti raakametallipintoja pysyvästi toisiinsa, mutta se liittää hyvin myös muita materiaaleja, kuten useimpia muoveja.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Soveltuu useille eri materiaaleille ja estää korroosiota 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS soveltuu monille eri materiaaleille (erityisesti metalleille, kuten alumiinille, kylmävalssatulle teräkselle, galvanoidulle teräkselle, kuparille, messingille ja pronssille) ja estää korroosiota. Soveltuu jopa hieman öljyisten, valmistelemattomien metallipintojen liimaamiseen. Liitoslujuus ja iskunkestävyys ovat erinomaiset jopa alle -40 °C:n (-40 °F:n) lämpötiloissa. 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS metalleille sopii ihanteellisesti teollisiin sovelluksiin, joissa vaaditaan pysyviä ja kestäviä liitoksia. Liimauksen avulla voidaan säästää aikaa, joka kuluisi hiontaan ja pintojen viimeistelyyn käytettäessä hitsausta ja mekaanisia kiinnikkeitä. Suositellut käyttökohteet Metalliset toimistohuonekalut LVI-laitteet Erityisajoneuvot (ambulanssit, perävaunut, paloautot) Vapaa-ajan ajoneuvot (lumikelkat ja mönkijät) Kyltit ja opasteet Kodinkoneet Yleinen metalliteollisuus Kestää 204 °C:n (400 °F) jauhemaalaus- ja kuumennussyklejä Jauhemaalausta tai maalausta vaativat osat joutuvat yleensä kestämään korkeita lämpötiloja. 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS on suunniteltu kestämään 204 °C:n (400 °F) jauhemaalaus- ja kuumennussyklejä ainakin tunnin ajan. 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8407NS on valumaton, viskositeetiltaan kohtalainen liima, joka ei valu tai leviä liikaa käytössä. Tämä mahdollistaa tarkan levittämisen, ja liima pysyy siellä mihin olet sitä laittanutkin – jopa pystyasennossa olevilla pinnoilla. 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliiman DP8407NS kohtalainen viskositeetti mahdollistaa hallitun annostelun pinnoille. Sekoitussuhde on 10:1, jolloin työskentelyaika on 7 minuuttia ja käsittelylujuusaika huoneenlämmössä nopea. Liimalla on pitkä säilyvyysaika ja se voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Akryyliliimat ovat kaksikomponenttisia rakenneliimoja, joilla tehtävä liimaus on erittäin luja ja kestävä. Vaikka akryyliliimoja usein kutsutaan myös epoksiliimoiksi, ne kuuluvat itse asiassa erilaisten ominaisuuksiensa myötä kemiallisesti eri perheeseen. Monet akryyliliimojen ominaisuudet tekevät niistä helppokäyttöisempiä: lyhyempi kovettumisaika, öljyisten tai esikäsittelemättömien pintojen liittämismahdollisuus sekä kyky liittää monenlaisia eri materiaaleja yhteen, mukaan lukien melkein kaikki muovit. Uudemmat akryyliliimat voidaan säilyttää huoneenlämmössä, ja niillä on pitkä varastointiaika.