3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP100 Plus

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erittäin joustava liima mahdollistaa lujan, kestävän liimauksen, joka kestää jopa tärinää ja iskuja

Työskentelyaika vain 4 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä 20 minuutissa

Hyvä leikkaus- ja kuoriutumislujuus

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erittäin joustava liima mahdollistaa lujan, kestävän liimauksen, joka kestää jopa tärinää ja iskuja
 • Työskentelyaika vain 4 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan huoneenlämmössä 20 minuutissa
 • Hyvä leikkaus- ja kuoriutumislujuus
 • Joustava kovetuttuaan, mikä tekee siitä oivan valinnan monien materiaalien liimaukseen

Kiinnitä metalleja, keraamisia materiaaleja, lasia ja muita erilaisia 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP100 Plussalla. Kirkkaalla epoksiliimallamme on suuri leikkauslujuus staattisessa kuormituksessa. Se asettuu nopeasti, joustaa ja kestää kaikissa olosuhteissa. Se on suunniteltu kutistumaan ja laajenemaan joustavasti muuttuvan ympäristön mukana.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Luja, kestävä liimaus, joka kestää jopa tärinää ja iskuja 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP100 Plus on monipuolisin epoksipohjainen rakenneliima. Se sopii käytettäväksi monien materiaalien kanssa, mukaan lukien metallien, keraamisten materiaalien, lasin, puun ja monien muovien kanssa. Alhainen viskositeetti helpottaa annostelua ja tasoittumista; se on tehokas tuote listoituksessa ja valukoteloinnissa. Sen leikkauslujuus on korkea, kuoriutumislujuus hyvä ja se kestää iskuja. Nämä yhdistettynä joustavuuden kanssa tekevät siitä ihanteellisen moniin eri käyttötarkoituksiin kuljetus-, erikoisajoneuvo-, sähkö-, urheiluväline-, rakennus- ja kulutustavarateollisuudessa. Suositellut käyttökohteet Lasin liimaaminen metalliin Korujen liimaaminen tai muiden tuotteiden kokoonpano, joissa ulkonäkö on tärkeää Liimaa monia eri muoveja Yleisiä liimaussovelluksia monilla eri aloilla Korvaa 5 minuutin epoksin paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi Nopea valukotelointiliima sopii hyvin lämpösyklejä vaativiin sovelluksiin Työskentelyaika vain 5 minuuttia, asettuu 20 minuutissa 3M™ Scotch-Weld ™ -epoksiliima DP100 Plussan sekoitussuhde on 1:1. Sen ansiosta annostelu sujuu nopeasti ja tarkasti, ja koska työskentelyaika on 3–5 minuuttia, on uudelleen asettelu mahdollista ja työ saadaan toteutettua. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin 20 minuutissa, ja se on täysin kovettunut 48 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). Tietoa epoksiliimoista Epoksiliimat – mukaan lukien viiden minuutin epoksiliimat – kuuluvat ”rakenneliimoihin”, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.