1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Tuotteet käsihiontaan
 5. Hioma-arkit
 6. Scotch-Brite™ Light Cleansing Viimeistelyarkki 7445, 152 mm x 228 mm

Scotch-Brite™ Light Cleansing Viimeistelyarkki 7445, 152 mm x 228 mm

 • 3M ID 7000000727
 • UPC 00048011169767

Soveltuvat erityisen hyvin vinyylin, posliinin ja muiden arkojen pintojen puhdistukseen

Kevyeen käyttöön tarkoitettu kuituarkki sopii monenlaisten metallien kevyeen puhdistukseen ja vahamuotin purseenpoistoon

Hienovarainen hiomatuote pehmeään mutta perusteelliseen puhdistamiseen

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Soveltuvat erityisen hyvin vinyylin, posliinin ja muiden arkojen pintojen puhdistukseen
 • Kevyeen käyttöön tarkoitettu kuituarkki sopii monenlaisten metallien kevyeen puhdistukseen ja vahamuotin purseenpoistoon
 • Hienovarainen hiomatuote pehmeään mutta perusteelliseen puhdistamiseen
 • Mukautuva verkkorakenne ja hienorakeinen mineraali tuottavat hienoa viimeistelyjälkeä
 • Samanlaiset tulokset kuin teräsvillan karkeudella 0000, mutta ilman ruostetta ja irtoavia metallisäikeitä

Kevyen Scotch-Brite™ 7445 -hioma-arkin mukautuva verkkorakenne ja hienorakeinen mineraali soveltuvat pehmeisiin puhdistus- ja viimeistelytöihin. Hioma-arkkejamme voidaan käyttää myös ruostumattoman teräksen, kromin ja maalattujen pintojen kevyeen puhdistukseen, vahamuotin purseenpoistoon ja puun pintamaalin hiontaan.

Kevyttä Scotch-Brite™ 7445 -hioma-arkkia voidaan käyttää ruostumattoman teräksen, kromin ja maalattujen pintojen kevyeen puhdistukseen, vahamuotin purseenpoistoon ja puun pintamaalin hiontaan. Hioma-arkkiemme mukautuva verkkorakenne ja hienorakeinen mineraali soveltuvat pehmeisiin puhdistus- ja viimeistelytöihin. Käytä hioma-arkkeja nestemäisten puhdistusaineiden kanssa lian ja jäänteiden hienovaraiseen mutta perusteelliseen puhdistamiseen aroilta pinnoilta, kuten vinyyli-, posliini-, lasi- tai muovipinnoilta. Niitä voidaan käyttää myös ruostumattoman teräksen, kromin ja maalattujen pintojen kevyeen puhdistukseen, vahamuotin purseenpoistoon ja puun pintamaalin hiontaan. Nämä hioma-arkit ovat mukava vaihtoehto teräsvillalle. Hioma-arkit toimivat puhtaammin ja pidempään ja niillä saadaan samanlaisia tuloksia kuin teräsvillan karkeudella 0000, mutta ilman irtoavia metallisäikeitä. Scotch-Brite-hioma-arkkeja voidaan käyttää käsin, ja ne ovat heti käyttövalmiita. Scotch-Brite on ainutlaatuinen pintaviimeistelytuote, jossa on nailonkuituihin yhdistettyä hiomamineraalia. Kun hioma-aineet yhdistetään kuituihin, tuloksena on hiomajärjestelmä, jolla saadaan yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali ehkäisee tukkeutumista ja ylläpitää hiomamineraalien hiontatehoa.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytä hienovaraisena hiomatuotteena, kun tarvitset pehmeää otetta kevyisiin puhdistus- ja viimeistelytöihin

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.