3M™ Wrap Film Series 2080

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

3M™ Wrap Film Series 2080 is developed specifically for vehicle personalisation from accents to full vehicle wraps

Optimised adhesive provides an exceptional installation experience*

Adhesive features updated 3M™ Comply™ technology with non-visible air release channels for bubble-free application*

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 357KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 3M™ Wrap Film Series 2080 is developed specifically for vehicle personalisation from accents to full vehicle wraps
 • Optimised adhesive provides an exceptional installation experience*
 • Adhesive features updated 3M™ Comply™ technology with non-visible air release channels for bubble-free application*
 • 3M™ Controltac™ technology features reduced initial tack for excellent repositionability*
 • Nearly 100 colors, patterns and textures include gloss and high gloss
 • Gloss and high gloss colors feature a protective film layer which reduces surface impressions and scratches
 • 1524-mm-wide rolls allow for wrapping almost any vehicle section without seams
 • Comprehensive warranty**
 • Approved for use with 3M™ Knifeless Tapes

3M™ Wrap Film Series 2080 is a multi-layer dual cast adhesive-backed film for vehicle wraps, accents and partial decoration wraps. This series features more conformable and stretchable film layers vs. 3M™ Wrap Film Series 1080, providing a better fit around curves and in channels and a smooth, sleek appearance. Optimised adhesive provides an exceptional installation experience related to reduced initial tack and improved positionability.* 3M™ Controltac™ technology minimises initial contact areas for easy repositioning, and 3M™ Comply™ technology uses the latest non-visible air release channels that make it very easy to smooth out bubbles.* 3M™ Wrap Film Series 2080 is available in nearly 100 colors, patterns and textures including gloss, high gloss, satin, matte, color flip and more. With roll widths up to 1524 mm, installers can apply film to nearly any section of the vehicle without seams. The warranty gives customers confidence with up to eight years of protection on vertical applications.

Luo erottuva ja sulavalinjainen ilme ajoneuvoille 3M™ Yliteippauskalvosarjan 2080 avulla.
90 mikronin värilliset valukalvomme parantavat tuottavuutta ja ovat helppoja asentaa. Nämä kalvot ovat mukautuvampia kuin 3M™ Yliteippauskalvosarja 1080 ja sopivat erityisesti kaareville pinnoille ja pokkauksiin. Kalvojen kaksikerroksinen rakenne parantaa yliteippauksen kestävyyttä, ja ne ovat käyttövalmiita sellaisenaan ilman tulostustarvetta tai laminaatteja. Kalvoja on tarjolla 1,524 metriä leveinä rullina, joiden avulla voi peittää kokonaisia ajoneuvojen osia, sekä monissa erilaisissa kiiltävissä, mattapintaisissa, metallinhohtoisissa, satiini-, helmiäis- ja pintakuvioiduissa väreissä.
Erittäin mukautuva suojakalvo on kiiltävien kalvojen suojana asennuksen aikana Suojakalvo auttaa välttämään naarmuja asennuksen aikana, jopa monimutkaisimmissa projekteissa ja kaarevissa pinnoissa, ja sen irrotus on nopeaa, helppoa ja siistiä jopa asennuksen jälkeen. Kiiltävien kalvojen pintavirheet vähenevät huomattavasti, ja teipattava pinta on suojassa naarmuilta asennuksen aikana, jolloin viimeistelystä tulee kaunis.
Kaikissa kalvoissa on 3M:n Comply™- ja Controltac™-liimateknologia, joka on paineaktivoituvaa, liukuvaa ja uudelleen asemoitavaa. Kalvossa on näkymättömiä ilmakanavia, joiden ansiosta ilmakuplia ei synny juuri lainkaan.
2080-sarjan tuotteisiin on tarjolla 3M:n teknistä tukea, koulutusta ja sertifiointiohjelmia, joiden avulla sinä ja henkilökuntasi voitte pysyä ajan tasalla viimeisimmistä käyttötekniikoista.
Suositellut käyttökohteet
 • Vehicle Wraps

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.