3M™ Wrap Film 2080 Series

 • 3M ID 7100195251

Luo erottuva ja sulavalinjainen ilme monille erityyppisille ajoneuvoille

Saatavilla useita eri värejä: kiiltävä, matta, metallinhohde, satiini, helmiäinen, flip- ja pintakuvioidut vaihtoehdot 1,524 metriä leveinä rullina

Vältä naarmuja vakioasennustekniikoiden avulla jopa monimutkaisissa projekteissa kiiltävien kalvojen päälle tulevien mukautuvien suojakalvojen avulla

Näytä enemmän tietoja
Pinnan Viimeistely Kiiltävä, Matta, Satiini, Kuvioitu, Harjattu, Hiilikuitu
Tuotteen väri Kiiltävä vaalea luunvärinen, Kiiltävä liekinpunainen, Kimalteleva valkokulta, Mattapintainen valkoinen, Kiiltävä palanut oranssi, Kiiltävä keskiyönsininen, Himmeänvalkoinen, Mattapintainen punainen, Tummanharmaa, Ukkospilvi, Kiiltävä syvä avaruus, Kiiltävä psykedeelinen, Gloss Bright Yellow, Gloss White, Metallinruskea, Kiiltävä musta, Metallinsininen, Gloss Hot Rod Red, Hiilloksen musta, Metallinen kivihiili, Deep Matte Black, Harmaa alumiini, Jäätynyt vanilja, Himmeä helmeilevä, Mattamusta, Valkoinen alumiini, Hohtava meri, Taivaansininen, Gloss Sunflower Yellow, Kiiltävä vaaleanvihreä, Intensiivinen sininen, Himmeä psykedeelinen, Punainen metallinhohtava, Kiiltävä syvä oranssi, Veneen sininen, Himmeä musta, Hopea, Kultainen himmeänmusta, Kiiltävä läpikuultavan keltainen, Myrskynharmaa, Männynvihreä metallinhohtoinen, Kitkerän keltainen, Musta metallinen, Syvänsininen metallinen, Vampyyrinpunainen, Kiiltävä kirkkaanoranssi, Himmeä tuliperäinen loimu, Indigo, Key West, Matrix-musta, Hehkuvanpunainen, Täydellinen sininen, Harjattu musta metallinen, Harjattu titaani, Omenanvihreä, Taistelulaivan harmaa, Liuskeensininen, metalliväri, Antrasiitinvärinen hiilikuitu, Harjattu alumiini, Helmiäisenvalkoinen, Armeijanvihreä, Pikimusta, Tummennettu musta, Harjattu teräs
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 22.86 m, 45.72 m

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Luo erottuva ja sulavalinjainen ilme monille erityyppisille ajoneuvoille
 • Saatavilla useita eri värejä: kiiltävä, matta, metallinhohde, satiini, helmiäinen, flip- ja pintakuvioidut vaihtoehdot 1,524 metriä leveinä rullina
 • Vältä naarmuja vakioasennustekniikoiden avulla jopa monimutkaisissa projekteissa kiiltävien kalvojen päälle tulevien mukautuvien suojakalvojen avulla
 • Suojaava kalvo on helppo ja siisti irroittaa asennuksen jälkeen ja suojaa kalvon pintaa naarmuilta asennuksen aikana (ainoastaan kiiltävissä kalvoissa)
 • Helpompi ja nopeampi asennus mukautuvien kalvokerrosten ansiosta, mikä parantaa asennettavuutta erityisesti kaarevilla pinnoilla ja pokkauksissa
 • Kalvot ovat käyttövalmiita sellaisenaan ilman tulostus- tai laminaattitarvetta
 • Kalvon kaksi värikalvokerrosta parantavat sen laatua ja kestävyyttä

3M™ Yliteippauskalvosarja 2080 sisältää kestäviä, laadukkaita 90 mikronin värillisiä valukalvoja ajoneuvojen yliteippaukseen. Kalvojen kaksi värikerrosta tukevat kalvon kestävyyttä ja istuvuutta. Kalvoja on saatavilla erivärisinä 1,524 metriä leveinä rullina.

Luo erottuva ja sulavalinjainen ilme ajoneuvoille 3M™ Yliteippauskalvosarjan 2080 avulla.
90 mikronin värilliset valukalvomme parantavat tuottavuutta ja ovat helppoja asentaa. Nämä kalvot ovat mukautuvampia kuin 3M™ Yliteippauskalvosarja 1080 ja sopivat erityisesti kaareville pinnoille ja pokkauksiin. Kalvojen kaksikerroksinen rakenne parantaa yliteippauksen kestävyyttä, ja ne ovat käyttövalmiita sellaisenaan ilman tulostustarvetta tai laminaatteja. Kalvoja on tarjolla 1,524 metriä leveinä rullina, joiden avulla voi peittää kokonaisia ajoneuvojen osia, sekä monissa erilaisissa kiiltävissä, mattapintaisissa, metallinhohtoisissa, satiini-, helmiäis- ja pintakuvioiduissa väreissä.
Erittäin mukautuva suojakalvo on kiiltävien kalvojen suojana asennuksen aikana Suojakalvo auttaa välttämään naarmuja asennuksen aikana, jopa monimutkaisimmissa projekteissa ja kaarevissa pinnoissa, ja sen irrotus on nopeaa, helppoa ja siistiä jopa asennuksen jälkeen. Kiiltävien kalvojen pintavirheet vähenevät huomattavasti, ja teipattava pinta on suojassa naarmuilta asennuksen aikana, jolloin viimeistelystä tulee kaunis.
Kaikissa kalvoissa on 3M:n Comply™- ja Controltac™-liimateknologia, joka on paineaktivoituvaa, liukuvaa ja uudelleen asemoitavaa. Kalvossa on näkymättömiä ilmakanavia, joiden ansiosta ilmakuplia ei synny juuri lainkaan.
2080-sarjan tuotteisiin on tarjolla 3M:n teknistä tukea, koulutusta ja sertifiointiohjelmia, joiden avulla sinä ja henkilökuntasi voitte pysyä ajan tasalla viimeisimmistä käyttötekniikoista.
Suositellut käyttökohteet
 • Ajoneuvon yliteippaus

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.