Scotch-Brite™ hionta ja kiillotuslaikka

 • 3M ID 7000046014
 • UPC 00048011008288

Alumiinioksidimineraali hioo tehokkaasti ja tuottaa kiiltävän pinnan

Kestävä verkkorakenne estää hiomapintaa tukkivan jätteen kerääntymisen ja pidentää laikan käyttöikää

Monipuolista laikkaa voidaan käyttää penkki- tai suorahiomakoneessa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Alumiinioksidimineraali hioo tehokkaasti ja tuottaa kiiltävän pinnan
 • Kestävä verkkorakenne estää hiomapintaa tukkivan jätteen kerääntymisen ja pidentää laikan käyttöikää
 • Monipuolista laikkaa voidaan käyttää penkki- tai suorahiomakoneessa
 • Hioo nopeasti ja muodostaa vähän lämpöä, joten kontakti hiottavaan materiaaliin voidaan säilyttää pitkään

Scotch-Brite™-hionta- ja kiillotuslaikalla voidaan tuottaa himmeitä tai erittäin kiiltäviä pintoja. Sitä voidaan käyttää monenlaisten metallien kevyeen jäysteenpoistoon ja puhdistukseen. Hionta- ja kiillotuslaikkojemme kestävä avoin verkkorakenne estää tukkeutumista ja pidentää laikan käyttöikää.

Käytä Scotch-Brite™-hionta- ja kiillotuslaikkaa tehokkaaseen tasoitukseen ja viimeistelyyn. Hionta- ja kiillotuslaikoillamme voidaan tuottaa himmeitä tai erittäin kiiltäviä pintoja. Näissä laikoissa on alumiinioksidimineraalia. Mineraalista tulee kova ja kestävä hiomapinta, joka rikkoutuu itsestään ja paljastaa uusia leikkuuteriä, kun taas perinteiset hiomarakeet tylsistyvät nopeasti käytössä. Sitä käytetään yleisesti hioma- ja viimeistelysovelluksissa sen hiontanopeuden, kovuuden ja kestävyyden takia. Alumiinioksidi sopii käytettäväksi erilaisille materiaaleille sekä puun että metallin työstössä. Niitä voidaan käyttää penkki- tai suorahiomakoneessa. Scotch-Brite hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joissa on kuitumatriisiin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla kuitujen tukkeutumista

Suositellut käyttökohteet
 • Tuottaa himmeitä tai erittäin kiiltäviä pintoja. Voidaan käyttää monenlaisten metallien kevyeen jäysteenpoistoon ja puhdistukseen

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.