1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomaharjat
 5. Lamelliharjat
 6. Scotch-Brite™ Viimeistelyliuskalaikka CP-FB

Scotch-Brite™ Viimeistelyliuskalaikka CP-FB

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Avoin, joustava liuskarakenne, joka on pehmeä ja muotoiltava yhtenäiseen pintakäsittelyyn ilman kulumisjälkiä

Saatavilla eri karkeuksilla tarvittavan viimeistelyjäljen saavuttamiseksi

Soveltuu hyvin pinnan viimeistelyyn, käsittelyjälkien poistoon, oksidin poistoon, harjatun pinnan aikaansaamiseen ja muotoiltujen pintojen ”satinointiin”

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Avoin, joustava liuskarakenne, joka on pehmeä ja muotoiltava yhtenäiseen pintakäsittelyyn ilman kulumisjälkiä
 • Saatavilla eri karkeuksilla tarvittavan viimeistelyjäljen saavuttamiseksi
 • Soveltuu hyvin pinnan viimeistelyyn, käsittelyjälkien poistoon, oksidin poistoon, harjatun pinnan aikaansaamiseen ja muotoiltujen pintojen ”satinointiin”
 • Avoin verkkorakenne estää hiomajätteen kerääntymistä laikkaan, mikä nopeuttaa hiomista ja pidentää laikan käyttöikää
 • Verkkomateriaali mukautuu pinnan epätasaisuuksiin kovertamatta pintaa ja muuttamatta kappaleen geometriaa

Tiheästä Scotch-Brite-materiaalista valmistettu laikka, jossa hiomamineraalina on käytetty alumiinioksidia Kolmiulotteinen Scotch-Brite-kuitumateriaali antaa yhtenäisen, toistettavan lopputuloksen hiottavaa kappaletta vaurioittamatta.

Scotch-Brite™-hionta- ja kiillotuslamelliharjat sisältävät 3M™:n patentoitua kuitumateriaalitekniikkaa. Harjojemme avoin verkkorakenne vähentää käyttökatkoksia ja parantaa tuottavuutta vähentämällä tukkeutumista ja pidentämällä tehokasta hionta-aikaa. Harjan vaihtoväli on pidempi kuin tavanomaisilla harjoilla. Kuitutekniikka tekee teolliseen käyttöön suunnitelluista Scotch-Brite-viimeistelytuotteista ainutlaatuisia. Hiomamineraali on kiinnitetty hartsisidoksella nailonkuituihin. Kuiduista muodostuu paksu, avoin verkko. Kuitujen kimmoisa verkkomateriaali myötäilee pinnanmuotoja ja poistaa tehokkaasti jäysteet, tahrat ja epäpuhtaudet vahingoittamatta työkappaleen geometriaa. Se vähentää uusintatöiden tarvetta ja parantaa tuottavuutta. Hiomapöly ei sitoudu avoimeen verkkorakenteeseen, mikä ehkäisee hiomatuotteen tukkeutumista. Verkon nailonkuidut murtuvat hiottaessa paljastaen jatkuvasti uutta hiomamineraalia, joten hiontajälki on poikkeuksellisen yhdenmukaista ja hiomatuotteet erittäin suorituskykyisiä ja pitkäikäisiä. Scotch-Brite-tuotteet parantavat tuottavuutta. Ne lisäävät myös käyttäjien turvallisuutta, koska puhdistuskemikaalien ja -tahnojen tarve vähenee eikä niistä irtoa vammoja aiheuttavia säikeitä, kuten teräsharjoista. Scotch-Brite-hiomatuotteet toimivat nopeasti ja tuovat yhdenmukaisia tuloksia kappale toisensa jälkeen esteettisessä viimeistelyssä, hitsausjälkien tasoituksessa ja jäysteenpoistossa.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään reunojen pyöristämiseen,‎ muotoiltujen pintojen viimeistelyyn, kiillottamiseen, hitsausjälkien poistoon ja tasoittamiseen

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.