3M™-suojahaalari 4540+

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erinomainen suoja kuivilta hiukkasilta ja tietyiltä nesteroiskeilta (CE-tyyppi 5/6)

Pehmeä ja kevyt, nukkaamaton laminoitu mikrokuitumateriaali, joka peittää ja laskeutuu hyvin tarjoten liikkumisvapautta

Kolmiosainen huppu, kaksisuuntainen myrskyläpällinen vetoketju sekä joustava selkä- ja nilkkaosa ihon altistumisen vähentämiseksi

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erinomainen suoja kuivilta hiukkasilta ja tietyiltä nesteroiskeilta (CE-tyyppi 5/6)
 • Pehmeä ja kevyt, nukkaamaton laminoitu mikrokuitumateriaali, joka peittää ja laskeutuu hyvin tarjoten liikkumisvapautta
 • Kolmiosainen huppu, kaksisuuntainen myrskyläpällinen vetoketju sekä joustava selkä- ja nilkkaosa ihon altistumisen vähentämiseksi
 • Neulotut hihansuut, joustava vyötärö- sekä nilkka-alue lisäävät mukavuutta ja liikkumisen vapautta
 • Antistaattinen pinnoite standardin EN 1149-5 mukaisesti vähentää staattisen varauksen purkausta ja kipinäriskiä
 • Suojaa standardin EN 1073-2 mukaisesti radioaktiivisilta hiukkasilta

3M™-suojahaalari 4540+ on valmistettu laadukkaasta laminoidusta kaksikomponenttikuitukankaasta, ja siinä on hengittävä kolmiomainen SMMMS-takapaneeli käyttömukavuuden parantamiseksi. Tämä pehmeä ja kevyt haalari tarjoaa erinomaisen suojan vaarallisilta hiukkasilta ja rajoitetusti nesteroiskeilta.

Käytä 3M™-suojahaalaria 4540+ suojautuaksesi hiukkasilta ja rajoitetusti nesteroiskeilta. Tämä puhtaanvalkoinen 3M-suojahaalari 4540+, jossa on kolmiomainen sinimusta paneeli, täyttää useat kemiallisten suojavaatteiden standardivaatimukset, kuten suoja radioaktiivisilta hiukkasilta EN 1073-2, antistaattinen suoja EN 1149, EN ISO 13688, suoja tyypin 6 nesteroiskeilta EN 13034 ja tyypin 5 pölyltä EN ISO 13982-1. Se on valmistettu kehittyneestä kaksikomponenttikuitukankaasta, joka tarjoaa hyvän vetolujuuden, ja on päällystetty nukkaamattomasta mikrokuitumateriaalista, joka tarjoaa erinomaisen suojan vaarallisilta roiskeilta. Kevyt ja pehmeä materiaali, joka peittää hyvin ja tarjoaa käyttömukavuutta pitkiä aikoja. SMMMS-takapaneeli parantaa hengittävyyttä vähentäen lämpörasitusta kuumissa ympäristöissä. Pehmeät neulotut hihansuut sekä joustava vyötärö ja lahkeensuut tarjoavat mukavuutta, parantavat istuvuutta ja lisäävät liikkumisvapautta. Sen kolmipaneelinen huppu on yhteensopiva muiden henkilönsuojaimien kanssa. Kaksisuuntaiset myrskyläpälliset vetoketjut vähentävät ihokosketusta ja suojaavat epäpuhtauksilta. Tämä suojahaalari on myös käsitelty antistaattisesti standardin EN 1149 mukaisesti. Käsittely vähentää staattisen varauksen purkautumista sekä kipinä- ja syttymisriskiä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Haalareiden tyyli Hupullinen
Koko 3X, 2X, Suuri, Keskisuuri, XL-koko
Tuotteen tyyppi Suojahaalarit, Kertakäyttöiset haalarit
Tuotteen väri Valkoinen
Materiaali SMS-yhdistelmälaminaatti