1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hitsaussuojaus
 5. Hitsausmaskit
 6. 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskit 9002NC, hitsauslasilla, 401385

3M™ Speedglas™ -hitsausmaskit 9002NC, hitsauslasilla, 401385

 • 3M ID 7100116824

Ainutkertainen uloshengityksen poisto

Mukava ja kevyt

Automaattisesti tummuvan 3M™ Speedglas™ 9002NC -lasin ominaisuuksia ovat laaja katselualue, luonnolliset värit ja eri hitsaussovelluksiin mukautettavat asetukset.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ainutkertainen uloshengityksen poisto
 • Mukava ja kevyt
 • Automaattisesti tummuvan 3M™ Speedglas™ 9002NC -lasin ominaisuuksia ovat laaja katselualue, luonnolliset värit ja eri hitsaussovelluksiin mukautettavat asetukset
 • Nopea vaihto
 • Maskin paino (ilman lasia): 325 g
 • Valinnainen suojakypäräsovitin on suunniteltu erityisesti sellaisilla alueilla työskenteleville hitsaajille, joilla vaaroja esiintyy pään yläpuolella

3M™ Speedglas™ 9000 -hitsausmaski tarjoaa erinomaisen suojan sekä harjoittelijoille että ammattihitsaajille. Sen kapea polyamidinailonrakenne kestää kuumuutta ja kemikaaleja, on erittäin kestävä ja sopii ihanteellisesti ahtaissa paikoissa työskentelyyn.

3M™ Speedglas™ 9000 -hitsausmaskit tarjoavat erinomaista suojaa kohtuuhintaan niin aloitteleville kuin kokeneillekin hitsaajille. Sen kapea polyamidinailonrakenne kestää kuumuutta ja kemikaaleja, on erittäin kestävä ja sopii ihanteellisesti ahtaissa paikoissa työskentelyyn. Maskin paino (ilman lasia): 306 g. Päänauhasto: Täysin säädettävä, ruuvisäätö. Valinnainen suojakypäräsovitin on suunniteltu erityisesti sellaisilla alueilla työskenteleville hitsaajille, joilla vaaroja esiintyy pään yläpuolella. Automaattisesti tummuva 3M™ Speedglas™ 9002NC -lasin ominaisuuksia ovat edistynyt tarkkuusoptiikka, luonnolliset värit ja suuri näkökenttä. Säädettävä vaihtoaika tumman ja vaalean välillä tarjoaa lisää mukautettavuutta käyttökohteen perusteella.

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

ADF-katselualue 54 mm x 107 mm
Akun kesto 2 000 tuntia
Akun tyyppi ADF: CR2032
Hitsauslasin numero 3M™ Speedglas™ -hitsauslasi 9002NC
Hitsausmenetelmä Puikko, MIG / MAG, TIG > 1 A, plasma
Linssin tummuus 8 - 12
Linssin tyyppi Automaattisesti tummuva
Materiaali Polykarbonaatti
Nettopaino (metrijärjestelmä) 486 g
Ominaisuudet Ohut profiili
Päähinetyyppi Hitsauskypärä (automaattisesti tummuvalla suodattimella)
Suositellut käyttökohteet Hionta, Hitsaus, Metallin jalostus, Metallin korjaus
Tuotemerkit Speedglas™
Tuotesarjat 9000