3M™ Versaflo™ moottoroitu hengityssuojain, aloitussarja, TR-315E+

  • 3M ID 7100098908

Käyttövalmis näppärä aloitussarja, jossa on kaikki tarvittavat osat. Vain päähineosa tarvitaan.

Helppokäyttöinen, monipuolinen hengityssuojaus pölyä, sumua, höyryä ja muita hiukkasvaaroja vastaan

Sarja sisältää TR-302E+-puhallinyksikön, hiukkassuodattimen, esisuodattimen, tehoakun, akkulaturin, automaattisesti säätyvän hengitysletkun, ilmavirtauksen osoittimen, vakiovyön ja kipinäsuojan.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Käyttövalmis näppärä aloitussarja, jossa on kaikki tarvittavat osat. Vain päähineosa tarvitaan
  • Helppokäyttöinen, monipuolinen hengityssuojaus pölyä, sumua, höyryä ja muita hiukkasvaaroja vastaan
  • Sarja sisältää TR-302E+-puhallinyksikön, hiukkassuodattimen, esisuodattimen, tehoakun, akkulaturin, automaattisesti säätyvän hengitysletkun, ilmavirtauksen osoittimen, vakiovyön ja kipinäsuojan
  • Edellyttää yhteensopivaa päähinettä
  • Älykäs ja nopeasti latautuva litiumioniakku ilman muistivaikutusta ja hyödyllisellä lataustilailmaisimella
  • Sekä äänimerkillä että merkkivaloilla toimivat elektroniset hälytykset alhaisesta ilmavirtauksesta ja alhaisesta akkuvirrasta sekä ilmaisimet akun varaustilaa, hiukkassuodattimen tukkeutumista ja ilmavirtausta varten

Suorituskykyinen, suojaava ja funktionaalinen – moottoroitu 3M™ Versaflo TR-300+ ‑hengityssuojainjärjestelmä on modernisti ja tyylikkäästi muotoiltu, kevyt ja verrattoman mukava. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen hiukkasilta suojaava hengityssuojainjärjestelmä. Aloitussarja TR-315+ sisältää 3M™ Versaflo™ TR-302E+ ‑puhallinyksikön, hiukkassuodattimen, esisuodattimen, kipinäsuojat, vakiovyön, tehoakun, akkulaturin ja automaattisesti säätyvän hengitysletkun. Lisää vain 3M™ Versaflo™ ‑päänsuoja täydellistä hengityssuojausta varten.

Kun tarvitset helppokäyttöisen aloitussarjan, joka sisältää paineilmatoimisen hengityssuojainjärjestelmän perusosat, hanki 3M™ Versaflo™ moottoroidun hengityssuojaimen aloitussarja TR-315E+. Se suojaa hengityksen pölyltä, sumulta, huuruilta ja muilta hiukkasvaaroilta. Järjestelmässä yhdistyvät erinomainen suojauskyky ja toimiva, käytössä koeteltu rakenne. Sarja sisältää TR-302E+-puhallinyksikön, hiukkassuodattimen, esisuodattimen, tehoakun, akkulaturin, automaattisesti säätyvän hengitysletkun, ilmavirtauksen osoittimen, vakiovyön ja kipinäsuojan. Lisää vain työhön tarvitsemasi yhteensopiva päähine. Järjestelmä on litteä, kevyt ja tasapainoinen, joten sitä on mukava käyttää pitkänkin työvuoron ajan. Siinä yhdistyvät tehokas suojaus ja toimiva rakenne. Laitteen virtausnopeus voidaan valita kahdesta vaihtoehdosta (185 tai 205 l/min). Puhallinyksikkö varoittaa käyttäjää merkkivaloilla ja äänimerkillä, kun ilmavirta on riittämätön, akun varaus vähäinen tai hiukkassuodatin on tukkeutumassa. Älykkäässä ja nopeasti latautuvassa litiumioniakussa ei ole muistivaikutusta. Hyödyllinen lataustilailmaisin kertoo, milloin akku latautuu.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Samankaltaiset tuotteet

Akun kesto 4,5–12 t (ilmavirtavalinnan ja akkutyypin mukaan)
Akun tyyppi Litium-ioni
Kiinnitysmenetelmä Vyökiinnitteinen
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 0.266 m
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 0.325 m
Korkeus yhteensä (metrijärjestelmä) 0.191 m
Patruunan tai suodattimen tyyppi Hiukkanen
Sisäisesti turvallinen Ei
Suojaustyyppi Hiukkanen
Suositellut käyttökohteet Jauheen käsittely, Jauhepinnoite, Maalaus, Ruiskutus, Sekoitus
Tuotemerkit Versaflo™
Tuotesarjat TR-300+
Tuotteen tyyppi Moottoroitu hengityssuojain
Työympäristö Edellytyksenä hyvä liikkuvuus

Vastaavia Tuotteita