3M™ Versaflo™ Aloitussarja, EX-suojattu, TR-819UK

 • 3M ID 7100169180
 • UPC 00051131277533

Kätevä ja käyttövalmis pakkaus

Hyväksytty käyttöön monenlaisten Versaflo™ S -sarjan pehmeiden päähineiden ja M-sarjan kypärien kanssa

Sisältää peruskapasiteetin ladattavan litiumioniakun

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kätevä ja käyttövalmis pakkaus
 • Hyväksytty käyttöön monenlaisten Versaflo™ S -sarjan pehmeiden päähineiden ja M-sarjan kypärien kanssa
 • Sisältää peruskapasiteetin ladattavan litiumioniakun
 • Päähine ei sisälly toimitukseen
 • CE-hyväksyntä

3M™ Versaflo™ EX-suojatun moottoroidun hengityssuojaimen aloituspakkaus TR-819E on helppokäyttöinen pakkaus, joka täyttää Zone 0 -vaatimukset ja sopii käytettäväksi räjähdysherkissä ympäristöissä sekä tavallisessa jatkuvassa työskentelyssä. Se on käyttövalmis ja sisältää kaiken käytön aloittamiseen tarvittavan. TR-819E-pakkaus on hyväksytty käyttöön monenlaisten Versaflo™ S -sarjan pehmeiden päähineiden ja M-sarjan kypärien kanssa, ja sillä on ATEX-sertifiointi ja CE-hyväksyntä.

3M™ Versaflo™ EX-suojatun moottoroidun hengityssuojaimen aloituspakkaus TR-819E on kätevä ja käyttövalmis valinta työskentelyyn vaativissa olosuhteissa ja räjähdysalttiissa ympäristöissä. Modulaarinen ja helppokäyttöinen pakkaus on monipuolisesti hallittava ja miellyttävä käyttää, ja se sisältää täydellisen moottoroidun TR-819E-hengityksensuojaimen, jossa on EX-suojattu moottori. TR-800 täyttää Zone 0 -vaatimukset, joten se sopii käytettäväksi räjähdysalttiissa ympäristöissä sekä tavallisessa jatkuvassa työskentelyssä. Aloituspakkauksen sisältö: EX-suojattu moottori-/puhallinyksikkö (TR-802E), EX-suojattu akku (TR-830), akun kiinnitystyökalu (TR-838), ilmavirtausilmaisin (TR-971), helposti puhdistettava vyö (TR-627), automaattisesti säätyvä hengitysletku (BT-30), A2P-suodatin (TR-6310E), suodattimen suojus (TR-6300FC), esisuodattimia (TR-6600) ja yksipaikkainen akkulaturi (TR-641E). Se on hyväksytty käyttöön monenlaisten Versaflo™ S -sarjan pehmeiden päähineiden ja M-sarjan kypärien kanssa. Pakkaus ei sisällä päähinettä. Se on ATEX-sertifioitu ja CE-hyväksytty.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Akun tyyppi Vakiokapasiteetti litium-ionia - ladattava
Kiinnitysmenetelmä Vyökiinnitteinen
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 0.34 m
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 0.34 m
Korkeus yhteensä (metrijärjestelmä) 0.24 m
Sisäisesti turvallinen Kyllä
Suositellut käyttökohteet Farmaseuttisten tuotteiden valmistus, Kokoonpano ja mekaaninen työ, Maalaus, Nestemäisen kemikaalin käsittely, Tuotantoteollisuus
Suositeltu teollisuudenala Kuljetus
Tuotemerkit 3M™
Tuotesarjat TR-800
Tuotteen tyyppi Pakkausta

Vastaavia Tuotteita