1. 3M Suomi
 2. 3M Terveydenhoito
 3. 3M™ Tegaderm™ ‑silikonivaahtosidokset
3M Terveydenhoito

3M™ Tegaderm™ ‑silikonivaahtosidokset

Animated video of the 3M Tegaderm Silicone Foam Dressing.
Vaikuttavan vahva. Hämmästyttävän hellävarainen.

Kaikki silikonivaahtosidokset eivät ole samanlaisia. Muiden ominaisuudet saattavat pettää, mutta 3M™ Tegaderm™ -silikonivaahtosidokset pitävät lupauksensa ja tarjoavat vaikuttavan kiinnityksen, joka on vahva, mutta hellävarainen².

3M kehitti iholle hellävaraiset kiinnitysliimat jo yli 50 vuotta sitten, ja kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka yhdistävät voimakkaan pidon ja tuotteiden helpon irrottamisen lääkinnällisten liimoihin liittyvien ihovaurioiden riskin (MARSI) pienentämiseksi1. Koska haavanhoito alkaa ihon hoitamisesta

Silikonivaahtosidosten haasteet:

 • Violetti ja valkoinen kuvake kellon osoittimilla ja jatkuvalla ympyrällä.
  1.Eivät kestä käyttöä niin pitkään kuin tarvitsee

  Ratkaisu: 3M™ Tegaderm™ -silikonivaahtosidosten käyttöaika on tuntuvasti markkinoiden johtavan kilpailijan silikonivaahtosidosta6 pidempi, ja samalla ne ovat hellävaraisia iholle. Tämän ansiosta hoitoyksikkösi voi säästää aikaa ja rahaa, kun sidoksia ei tarvitse vaihtaa suunniteltua useammin.

 • Violetti ja valkoinen kuvake, jossa on ylös osoittava nuoli ja reunan ylittävä sidos.
  2. Rullautuvat ja liikkuvat paikoissa, joissa on hankausta

  Ratkaisu: 3M™ Tegaderm™ -silikonivaahtosidokset ovat erittäin mukautuvia ja niissä on ohut, matalaprofiilinen reuna. Matala reuna vähentää sidoksen rullautumista ja liikkumista ja lisää siten sidoksen käyttöaikaa6,7.

 • Violetti ja valkoinen kuvake, jossa on useita kerroksia pinottuna päällekkäin.
  3. Haavaerite keräytyy sidoksen alle ja altistaa haavan ympäristön maseraatiolle

  Ratkaisu: 3M™ Tegaderm™ -silikonivaahtosidoksissa on ainutlaatuinen monikerrosrakenne, joka imee ja haihduttaa kosteutta vähentäen ihon maseraation mahdollisuutta4,5.

 • Violetti ja valkoinen kuvake, joka esittää lääkärin käden ääriviivaa.
  4. Käyttökohde on sidoksen kiinnittämiselle vaikea

  Ratkaisu: 3M™ Tegaderm™-silikonivaahtosidoksen patentoidun liuskakiinnityksen ansiosta sidoksen asettaminen on helppoa myös sakraalialueella ja muissa haastavissa kohteissa, mikä helpottaa hoitajan työtä4.

Image of the 4x4 3M Tegaderm Silicone Foam Dressing
Koe ero.

Miksi 3M™ Tegaderm™ - silikonivaahtosidos on erinomainen valinta haavojen hoitoon ja painehaavojen ehkäisyssä? Tilaa ilmainen näyte ja koe ero.

PYYDÄ LISÄTIETOA JA ESITTELY

Lisätietoa

Photo of a wound care nurse examining a patient.
Lue lisää 3M:n haavanhoitoratkaisuista.

3M haluaa tukea luovuuttasi ja ammattitaitoasi kattavalla valikoimalla kliinisesti tutkittuja ratkaisuja ja tarjota parasta mahdollista koulutusta ja tukea. Näin tiede kohtaa käytännön.

TUTUSTU HAAVANHOITORATKAISUIHIMME

 • Viitteet

   

  1. McNichol L., Lund C., Rosen T., et al., Medical adhesives and patient safety: state of the science: consensus statements for the assessment, prevention, and treatment of adhesive-related skin injuries, J Wound Ostomy Continence Nurs, 40 (4) (2013), sivut 365–380
  2. Hei K., et al., Evaluation of the Wear Time and Re-stick Performance of a New Silicone Foam Dressing, esitys EWMA-konferenssissa Amsterdamissa 2017
  3. 3M:n arkistotiedot (05-014109), n=48
  4. 3M:n arkistotiedot (05-285599)
  5. 3M:n arkistotiedot (05-310615, 05-310668, 05-310670, 05-310255)
  6. 3M:n arkistotiedot (05-013978), n=48
  7. 3M:n arkistotiedot (05-013977), n=48