3M™ yliteippauskalvosarja 1380 tarjoaa teippauskalvon, jota käyttäjät ovat halunneet

Kalvojen asentajat hakevat aina uutta yliteippauskalvoa, joka tekisi käytöstä helpompaa etenkin vaikeissa ja syvissä kohdissa silloin, kun nostolujuus on ehdottoman tärkeää. 3M on kuunnellut asiakkaitaan ja julkisti viime vuonna seuraavan sukupolven ajoneuvojen teippauskalvon – 3M yliteippauskalvosarjan 1380.

Tämä menestyksekkäälle 3M™ teippauskalvolle 1080 perustuva kehittynyt tuote tarjoaa kaikki edeltäjänsä edut ja paljon muuta. Erityisesti 3M yliteippauskalvosarjan 1380 erinomainen mukautuvuus mahdollistaa helpon asennuksen vaikeimpiin ja syvimpiin kohtiin ilman aukileikkauksia.

3M:n luottamus tuotteeseen ilmenee selvästi tarjotun nostolujuustakuun myötä. Se on osa 3M™ MCS™:n takuuohjelmaa, joka antaa asentajille ja heidän asiakkailleen riittävän luottamuksen tuotteeseen.

3M julkisti äskettäin 11 uutta väriä, mukaan lukien Gloss Navy Metallic Blue, Gloss Sapphire Green Metallic ja Matte Black Metallic. Niiden ansiosta yhtiö pysyy kuluttajatrendien eturintamassa.

3M yliteippauskalvojen 1380-sarjan uudet värit

3M yliteippauskalvojen 1380-sarjan uudet värit

Tietoja 3M yliteippauskalvojen 1380-sarjasta

3M yliteippauskalvosarja 1380 sisältää monia tuottavuutta parantavia innovaatioita, kuten 3M Micro Comply™ -liimateknologian, jonka ansiosta kalvon pinnalle ei synny ilmakuplia eikä näkyviä kohoumia. Näin ajoneuvon ilme näyttää viimeistellyltä ja yhtenäiseltä. Lisäksi tähän seuraavan sukupolven yliteippauskalvoon on lisätty innovatiivinen uusi liima-aine, joka perustuu 3M™ Controltac™ -teknologiaan ja joka mahdollistaa hyvin helpon irrotuksen. Se mahdollistaa kalvon helpon irrotettavuuden ja uudelleenkiinnityksen, mikä on erityisen kätevää, jos asentaja toimii yksin.

Lue lisää 3M yliteippauskalvojen 1380-sarjasta


3M yliteippauskalvojen 1380-sarjan videot