Grafiikka & opasteet
Henkilöitä tarkastelemassa kalvonäytteitä

3M Select ‑ohjelma: menestyksekäs kumppanuus

kiinni  
 • Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä Submit

Our apologies.

An error has occurred while submitting. Please try again later

Kiitos, että pyysit tämän asiakirjan. Tässä linkki esitteeseen. (PDF, 657 KB)

Toivomme, että materiaaleista on sinulle hyötyä.

Jos sinulla on edelleen kysyttävää, täytä sivun alareunassa oleva yhteydenottolomake.

Paras mainontaa koskeva päätös, jonka voit tehdä

Rakensit yrityksesi ja kehitit brändäystä, joka erottuu joukosta ja kestää. Kun tulee aika valita materiaaleja brändin grafiikkaa varten, haluat varmistaa, että ne vastaavat odotuksiasi. Kun valitset 3M:n Select teippauspalvelun tarjoajan, voit varmistaa, että lopullisen kalvon on valmistanut luotettava 3M:n toimittaja ja asentanut pätevä asentaja.

 • Select teippauspalveluiden tarjoaja

  Miksi valita 3M:n Select teippauspalvelun tarjoaja?


  3M:n Select teippauspalveluiden tarjoaja on 3M:n asettamien kriteerien täyttävän asentajaverkoston jäsen; verkostolla varmistetaan asennuksen korkea laatu ja yhtenäisyys seuraavilla avainmarkkinoilla:


  • Kalusto
  • Kuljetus- ja ajoneuvoteollisuus
  • Sisä- ja ulkosisustus
  • Aurinkosuoja- ja suojakalvot
  • Kuluttaja-ajoneuvot
Mies teippaamassa autoa

Yhdenmukaista laatua kaikkiin kohteisiin

Löydä oma luotettava kumppani mainostarpeisiisi

Etsitpä sitten yksittäistä ajoneuvon teippausta, suuren kaluston projektitukea, energiansäästöä ja kestäviä ratkaisuja tai upeita sisustusratkaisuja, luotettujen 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoajien verkostomme auttaa sinua.

Kuljetus

 • Ajoneuvokaluston logo
  • Ajoneuvokaluston omistajat:
   Mainosta brändiäsi tien päällä käyttämällä ajoneuvon brändäystä

   Kalustokalvojen asentamiseen hyväksytyt 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoajat ovat saaneet erityiskoulutuksen 3M:n teippauskalvojen asennuksiin, mukaan lukien kirjaimet ja painettu ainutlaatuinen grafiikka, jotta tarpeisiisi käytetään oikeaa kalvoa. • Rautatieyhtiön logo
  • Rautatieinsinöörit:
   Paranna kokemusta liikkeellä ollessasi

   Maalin vaihto, pinnan suojaus ilkivaltaa vastaan, kustannustehokkuus tai takuut ovat avaintekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa rautatieliikenteeseen sopivaa kalvoa. Rautatieliikenteeseen sertifioidut 3M:n Select teippauskalvojen tarjoajat ovat kalvojen valinnan ja asennuksen ammattilaisia, jotka tarjoavat takuun kalvon tulostuksesta asennukseen.

Toimistorakennukset

 • Sisustussuunnittelun logo
  • Arkkitehdit, suunnittelijat ja kiinteistöpäälliköt:
   Suunnittelu minimaalisella häiriöllä tai seisokilla

   Luo uusi ilme lähes yhdessä yössä 3M™:n kalvoilla sisä- ja ulkopinnoilla. Tämän osa-alueen 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoajat tarjoavat nopeita ja tehokkaita asennuksia sekä asennuksen jälkeisen kunnossapidon.

 • Rakennuksen ikkunakalvologo
  • Kiinteistöpäälliköt, energiakonsultit:
   Vähennä energiakustannuksia ja alenna hiilidioksidipäästöjä

   3M™:n ikkunakalvot voivat auttaa säästämään energiaa ja tarjoamaan turvallisuutta rakennuksessa. Aurinkosuojiin ja suojakalvoihin erikoistuneet 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoajat varmistavat oikean asennuksen ja kunnossapidon.

 • Valomainos logo
  • Kiinteistöpäälliköt:
   Varmista ulkokylttien ihanteellinen suorituskyky

   Valomainoksiin erikoistuneilla 3M:n valituilla teippauspalveluiden tarjoajilla on erityisosaamista, jonka avulla voidaan luoda samanaikaisesti valomainosten erikoistehosteita ja saavuttaa kustannussäästöjä.

Henkilöauto

 • Auton yliteippauslogo
  • Autoharrastajat:
   Luo oma upea tyylisi

   Erotu joukosta 3M:n yliteippauskalvoilla. Ajoneuvojen yliteippauskalvoihin erikoistuneet 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoajat ovat täysin koulutettuja ja erittäin kokeneita sekä tuntevat lisäksi ajoneuvojen yliteippauksen erittäin korkeat standardit.

 • Maalinsuojakalvo logo

  Suojaa maalisi läpinäkyvällä kalvokerroksella, jotta autosi näyttää upealta. Tähän ryhmään sertifioidut teippauspalveluiden tarjoajat toimittavat erittäin ammattitaitoisia palveluita, jotta saat kaiken irti huippulaadukkaista kalvoistamme.

 • Autokalvologo

  Hanki tyyliä ja suojaa ikkunakalvoilla, jotka pitävät autosi viileänä, ja hallitse sisälämpötilaa. Ikkunansävytykseen sertifioidut 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoajat varmistavat nopean ja laadukkaan asennuksen sekä voivat antaa myös lisäsuosituksia.

Mielenrauhaa ja näkyvyyttä yrityksellesi

3M arvioi valikoidut teippauspalveluiden tarjoajat ja varmistaa, että ne toimittavat korkealaatuisia teippauksia. Kaikki asentajat on koulutettu ja arvioitu tarjoamaan luotettavaa asennuspalvelua 3M:n Endorsed kriteerien mukaisesti, ja 3M tarkistaa säännöllisesti asentajien tilat ja sovellusmenetelmät, jotta nämä vastaavat 3M™ MCS™ (Matched Component System) -standardia.

3M:n Select teippauspalveluiden tarjoaja -ohjelma varmistaa johdonmukaisen ja korkealaatuisen palvelun sekä täyden suojan 3M:n ja Select teippauspalveluiden tarjoaja -kumppanuuden puitteissa.

 • Mies asentamassa kalvoa

  Koulutusohjelma

  3M:n Endorsed asentaja -ohjelma on koulutus- ja sertifiointiohjelma, joka tunnustaa asentajien taidot ja kokemuksen.

 • Miehet puristamassa kättä

  Kattavat takuut

  3M™ MCS™ -takuu on kattava takuu, joka kattaa materiaalin myös asennuksen jälkeen. Se mahdollistaa mielenrauhan Select teippauspalveluiden tarjoajien asiantuntemuksen ansiosta.


Maailmankartta
Etsi lähin Select teippauspalveluiden tarjoaja tai lue lisää siitä, kuinka voit liittyä mukaan.

Ammattimaiset ja yhdenmukaiset asennusstandardit

 • Kaluston kalvoasennukset

  Olemme ylpeitä voidessamme tukea asentajia kaikkialla maailmassa 3M:n asiantuntemuksella ja teknologialla. ”3M:n Endorsed” on koulutus- ja sertifiointiohjelma, joka tunnustaa asentajien taidot ja kokemuksen.

  Kun valitset 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoajan, teippauksesi toteuttaa koulutettu ja sertifioitu asentaja. Asentaja varmistaa, että palvelu on ammattimaista ja työ suoritetaan korkeiden standardien mukaisesti.


Valitse luotettavat ja kattavat takuukalvot

3M myöntää valmiille teippaukselle takuun 3M™ MCS™ (3M Matched Component System Warranty) -prosessin mukaisesti.

Kun työskentelet 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoajan ja 3M:n Endorsed asentajan kanssa, voit hyödyntää tuotetakuun myös sen jälkeen, kun tuote on tulostettu ja asennettu. Takuu kattaa 3M:n tuotteen vaihdon ja voi sisältää työ-, tulostus- ja poistokulut, jotta saat mielenrauhaa.

Valaistu bensa-aseman kyltti

Turvaa yrityksesi edut

Katso video


Etsi 3M:n Select teippauspalvelun tarjoaja

Etsi lähin asiantuntija projektiisi. Napsauta alla olevaa hakemus- tai projektityyppiä, ja löydä alueellesi Select kumppanit:

mies asentamassa ikkunakalvoa

Todistettu kokemus ja asiantuntemus.

Katso video


kiinni  

Työkalut

Lue lisää 3M Select ‑ohjelmasta tutustumalla alla oleviin resursseihin


Ota meihin yhteyttä

 • Yhteydenottolomake

  Ota meihin yhteyttä kaikissa 3M:n Select teippauspalveluiden tarjoaja -ohjelmaan, tuotteisiimme, takuihimme tai asennuskoulutukseen liittyvissä kysymyksissä.
  Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

 • Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 • Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä

Anteeksi.

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Kiitos.

Lomake lähetettiin.