3M Select valtuutetut kumppanit

Valtuutetut 3M-grafiikkakumppanit

Parhaat tekijät parhaisiin töihin.

Paras päätös koskien grafiikoita, jonka voit tehdä.

Brändäysohjelmien muuttuessa yhä monitahoisemmiksi ja vaativammiksi pienikin vika grafiikassa saattaa maksaa sinulle odotettua enemmän. Se saattaa maksaa sinulle maineesi.

Toisaalta, kun valitset 3M Select -jälleenmyyjän, voit nauttia 3M Select -kumppanitakuun alaisuudessa valmistettujen grafiikoiden tarjoamasta mielenrauhasta.

Voit luottaa grafiikkatoteutuksesi 3M Select -kumppanin käsiin. Heillä on käytössään seuraavat asianmukaiset järjestelmät ja käytännöt:
- 3M Select Platinum-, Gold- tai Silver-tason takuulla varustettujen grafiikkojen valmistamiseen tarvittavat laitteistot/järjestelmät/ohjelmistot
- laadunvarmistus
- tuotanto- ja varastointitilat
- henkilöstön koulutus.


Miksi kannattaa käyttää 3M Select -kumppaneita?

  • Kokonaisratkaisu
    Kun ostat grafiikkaa 3M Select -jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, ostat samalla 3M:n tuoteinnovaatioiden, teknisen asiantuntemuksen, etiikan ja taloudellisen vakauden tuomia etuja.
  • 3M Select -jälleenmyyjät ja -asennusliikkeet ovat paitsi erittäin päteviä, myös markkinoiden suurimpia, kykenevimpiä ja teknisesti edistyneimpiä grafiikka-asiantuntijoita. Nämä yritykset myös työskentelevät 3M™ Matched Components ‑järjestelmän tuotteiden, laitteistojen ja prosessien edellyttämällä tavalla.
  • 3M Select -jälleenmyyjät ja -asennusliikkeet ovat olleet brändin omistajien valinta jo useiden vuosien ajan. He ovat vastanneet monien maailman tunnetuimpien ja arvokkaimpien brändien käytännön toteutuksesta.
  • 3M Select -jälleenmyyjien ja -asennusliikkeiden käyttämien tuotteiden takuu kattaa niiden koko käyttöiän, mutta jos materiaalivikoja kuitenkin sattuisi ilmenemään, 3M pystyy teknologiamme avulla selvittämään niiden syyt. Näin materiaalivirheisiin pystytään vastaamaan nopeasti ja ongelma korjaamaan viipymättä.