3M™ Matte Wrap Film -puhdistusaine

3M™ Matte Wrap Film -puhdistusaine

Tehokas tapa mattakalvojen puhdistukseen ja hyvännäköisinä pitämiseen

Yliteippaajat tietävät hyvin, että lika, pöly ja sade muokkaavat auton mattapintaiseen kalvoon vaikeasti puhdistettavia jälkiä. Mattakalvolla päällystetyt autot onkin puhdistettava säännöllisesti, jotta pinta pysyy hyvännäköisenä. Aiemmin puhdistusaineiden käyttöön liittyi vinyylikalvopinnan ja mattapinnan pilaamisen riski.

3M™ Matte Wrap Films -puhdistusaine on ainutlaatuinen ammattikäyttöön kehitetty puhdistustuote, jonka avulla ammattilaiset pystyvät puhdistamaan mattakalvot hellävaraisesti ja tehokkaasti – mattapintaa pilaamatta.

Helppokäyttöinen 3M Matte Wrap Films - puhdistusaine on saatavissa 750 ml:n pulloissa. Puhdistus onnistuu helposti kaatamalla pieni määrä puhdistusnestettä korkealaatuiseen Scotch-Brite™-puhdistuspyyhkeeseen (tai vastaavaan puhdistuspyyhkeeseen) ja hankaamalla pinta puhtaaksi pyörivin liikkein. Jos pinta on pahasti likainen esimerkiksi sadepisaroiden jättämien tahrojen vuoksi, suosittelemme käyttämään Scotch-Brite™ Easy Eraser -puhdistussientä . Kaada pieni määrä puhdistusainetta sienen päälle ja poista lika kevyesti painaen. Pyyhi pinta puhdistamisen jälkeen veteen liotetulla pyyhkeellä, jotta saat poistettua lian tahraaman nesteen kalvon pinnasta, ja kuivaa lopuksi pinta pehmeällä pyyhkeellä.

Valmista tuli!


Katso videoita

Lue lisää 3M Matte Wrap Film -puhdistusaineen hyödyistä.