* Most graphics using film series 3730 on 3M™ Envision™ Diffuser Film 3735-50 provide more light transmission than other graphics using 3M™ Scotchcal™ Translucent Graphic Film Series 3630 on 3M™ Diffuser Film 3635-30. See 3M Product Bulletin 3630/3730 for details.


3M™ värillinen läpikuultava kalvo

3M™ värillinen läpikuultava kalvo

 

Nyt saatavilla yli 100 värissä, mukaan lukien 34 uutuusvärissä.

 

 

Uudet värit nyt saatavilla valomainoksia varten

Brändin tunnistettavuudessa ja uusien sekä nykyisten asiakkaiden huomion kiinnittämisessä imago on kaikki kaikessa huolimatta yhtiön toimialasta tai sijainnista. Nämä periaatteet pätevät mainosten tapauksessa, jossa yksittäinen valomainos voi merkitä eroa asiakkaan saamisessa tai menettämisessä.

Pystyäkseen kohtaamaan nämä kasvavat haasteet ja samanaikaisesti tukeutumaan värillisten läpikuultavien kalvojensa menestykseen 3M on julkistanut 34 uutta dynaamista väriä, mukaan lukien 7 uutuusväriä 3M™ Envision™ läpikuultavien kalvojen 3730-sarjaan ja 27 uutuusväriä 3M™ Scotchcal™ läpikuultavien grafiikkakalvojen 3630-sarjaan.

Uusiin sävyihin kuuluvat Deep Sea Blue, Fire Engine Red, Glacial Green ja moni muu. 3M:n värillisten läpikuultavien kalvojen valikoima sisältää 103 vaihtoehtoa, ja en yhteydessä julkistetaan uusi 3M™ kaksivärikalvo 3635 Sultan Blue -sävyisenä. Laajennettu läpikuultavien kalvojen valikoima vahvistaa 3M:n valaistujen kylttiratkaisujen portfoliota, joka sisältää myös mustesuihkutulostukseen sopivia kalvoja, valoisuuden hallintakalvoja, suojalaminaatteja ja joustopintoja. Tämän kattavan tuoteportfolion ansiosta 3M on ensisijainen valomainosten värien ja suunnitteluvaihtoehtojen tarjoaja, mikä tarjoaa yrityksille vertaansa vailla olevia mahdollisuuksia maailmanlaajuiseen yhdenmukaisuuteen ja luovaan potentiaaliin.

 • Värikartta

  Värikartta

  Tarkastele värillisten läpikuultavien kalvojen koko valikoimaa.

  Enemmän värejä, enemmän mahdollisuuksia, enemmän liiketoimintaa. Esittele 3M:n läpikuultavien kalvojen värien valikoimaa liikkeessäsi.

  Lataa ja tulosta julisteesi jo tänään

 • Valomainosalan johtavana yrityksenä 3M:n tavoitteena on olla kumppani, johon yritykset luottavat brändiensä esilletuonnissa. Tämän läpikuultavien kalvojen värilaajennuksen myötä värit eivät ole pelkästään uusia vaan juuri oikeita. Laajamittaisen tutkimuksen ja markkinoilta saadun palautteen ansiosta 3M on pystynyt kehittämään värejä, jotka sopivat nouseviin design- ja yritysidentiteettitrendeihin. Siten 3M:n asiakkailla ja kumppaneilla on varmasti tarvitsemansa tuotteet markkinointitavoitteidensa saavuttamiseen.

  3M Envision läpikuultavien kalvojen 3730-sarjan uusiin värivaihtoehtoihin kuuluu Regal Red, Burgundy, Raspberry, Olympic Blue, Plum Purple, Teal Green ja Holly Green. Envision 3730 -kalvot tarjoavat suuren valon läpäisevyyden, jonka ansiosta asiakkaat voivat säädellä valomainosten kirkkautta ja energiatehokkuutta tarpeisiinsa sopiviksi.* Lisäksi kalvot tarjoavat yrittäjille tuotteen, jolla he voivat kehittää brändinsä imagoa ja vaikuttaa kestävän kehityksen tavoitteisiinsa.

  Kaikki 3M:n valomainosratkaisutuotteet kuuluvat 3M™ MCS™ -takuun piiriin. Sen ansiosta kylttien myyjät voivat luottaa siihen, että kalvot toimivat juuri niin kuin heidän asiakkaansa toivovat. Jos brändin omistajat tai kylttiliikkeet eivät löydä väriä, jota hakevat, 3M voi myös tehdä tilaustyönä toisiinsa sopivia värejä, jotta brändien identiteetit säilyvät yhtenäisinä kaikkialla maailmassa.

* Useimmat kalvot, joissa käytetään 3730-kalvosarjaa 3M™ Envision™ valoa hajottavan 3735-50-kalvon kanssa tarjoavat suuremman valon läpäisevyyden kuin muut kalvot, joissa käytetään 3M™ Scotchcal™ läpikuultavaa grafiikkakalvojen 3630-sarjaa 3M™ valoa hajottavan 3635-30-kalvon kanssa. Katso lisätietoja 3M Product Bulletin 3630/3730:sta


Videokirjasto