Pelastusajoneuvot

Pelastusajoneuvojen kalvot

Pelastusajoneuvojen kalvot

On tärkeää, että pelastusajoneuvot erottuvat hyvin.

Näkyvyyden ollessa heikko on entistä tärkeämpää, että pelastusajoneuvot erottuvat tien päällä. Olipa roolisi sitten auttaa moottorin pettäessä, huoltaa teitä tai antaa apua paikallaolijoille onnettomuustilanteissa, turvallisuus on olennaisen tärkeää niin pelastusajoneuvojen kuin muidenkin tiellä liikkujien kannalta.

Heijastavat 3M-materiaalit ovat tärkeässä osassa, kun näkyvyys on heikko ja sääolosuhteet haastavat. Ne varmistavat, että pelastuspalvelut voivat keskittyä auttamaan onnettomuustilanteissa eivätkä itse aiheuta niitä.


Sovellukset

 • Heijastavat materiaalit

  Heijastavat materiaalit

  Heijastavat materiaalit huolehtivat ajoneuvosi näkyvyydestä päivin ja öin. Selkeästi erottuvat ajoneuvot ovat turvallisempia. Tämä on erityisen tärkeää ajoneuvoille, jotka liikkuvat suurilla nopeuksilla, kuljettavat raskaita kuormia tai joutuvat useasti pysähtymään vilkkailla teillä tai moottoriteillä. Selkeästi erottuvat ajoneuvomerkinnät ovat tärkeä osa liikenneturvallisuutta.

  Heijastavat tuotteet


Etsi lähin hyväksytty grafiikkavalmistaja

Tarjolla on niin monia tuotteita ja ratkaisuja, että oikean vaihtoehdon löytäminen voi olla haaste. Haluamme tarjota sinulle asiantuntijamme apua. Ole 3M Merkintätuotteiden asiantuntijaamme yhteydessä niin autamme sinua löytämään optimaalisen ratkaisun.


Videot

Pelastusajoneuvojen kuvagalleria

 • 3M-pelastusajoneuvo
  Dec 1, 1901
 • 3M-pelastusajoneuvo

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-pelastusajoneuvo

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-pelastusajoneuvo

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-pelastusajoneuvo

   

  Dec 1, 1901

Tietoja pelastusajoneuvojen grafiikasta

Näkyvyys on äärimmäisen tärkeää ambulansseille, poliisiautoille ja paloautoille. Heijastavat merkinnät suojelevat pelastustyöntekijöitä ja heidän ajoneuvojaan. Selkeästi erottuvat ajoneuvomerkinnät ovat tärkeä osa liikenneturvallisuutta.