Vesi ei ole mikään este hienolle grafiikalle.

Veneet ovat tuleva, suuri mainosalusta niin omistajilleen kuin mainostajillekin. Veneiden omistajat ovat perinteisesti nimenneet veneensä haluamallaan tavalla. 3M-materiaalien laadun ja takuidentukemana veneiden omistajat voivat räätälöidä veneensä ulkoasun tehostamaan omaa tyyliä ja veneelle antamaa nimeä. Veneisiin voi myös kiinnittää yritysten logoja ja mainosgrafiikkaa vailla huolia veden aiheuttamista vahingoista. Jos myös veneen sisustus kaipaa piristystä, 3M-sisustuskalvoilla voidaan loihtia sisätiloihin aivan uusi ilme.


Sovellukset

Anna veneesi erottua joukosta tulostettavien 3M-grafiikkamateriaalisen avulla.

 • Oli kyseessä sitten kilpavene, turistialus tai oma yksityispurtesi, 3M-grafiikan avulla voit lisätä alukseesi haluamasi viestin tai logon tai vain parannella sen ulkonäköä. 3M-grafiikat soveltuvat veneiden ulkopinnoille, eivätkä ne irtoa, haalistu tai kupruile.

  Ulkotilojen grafiikkatuotteet

 • Veneiden sisätilojen kunnostusmateriaalien on oltava liekinkestäviä ja niiden on siedettävä myös vettä, likaa ja iskuja. 3M™ DI-NOC™ ‑sisustusviimeistelytyötteet täyttävät nämä vaatimukset, joten ne soveltuvat loistavasti veneiden nopeaan kunnostamiseen.

  Sisätilojen kunnostustuotteet


Etsi lähin hyväksytty grafiikkavalmistaja

Tarjolla on niin monia tuotteita ja ratkaisuja, että oikean vaihtoehdon löytäminen voi olla haaste. Haluamme tarjota sinulle asiantuntijamme apua. Ole 3M Merkintätuotteiden asiantuntijaamme yhteydessä niin autamme sinua löytämään optimaalisen ratkaisun.


Videot


Veneiden kuvagalleria

 • 3M-vene
  Dec 1, 1901
 • 3M-vene

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-vene

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-vene

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-vene

   

  Dec 1, 1901

Tietoja venegrafiikasta

3M-vinyylikalvojen avulla muutat veneesi ilmettä. Voit teipata vaikka nimesi tai logosi veneeseesi, jos haluat tulla huomatuksi.