Varoitus

Varoitus

Järjestelmästä on löytynyt virheellinen kokoonpano. Ota yhteys pääkäyttäjään.

 
Varoitus

Varoitus

Järjestelmästä on löytynyt virheellinen kokoonpano. Ota yhteys pääkäyttäjään.

 
Ajoneuvo- ja kuljetusgrafiikka

Ajoneuvografiikka

Anna äänesi kuulua 3M-ajoneuvografiikan avulla

Löydä valmistaja ja asennusliike

Miksi kannattaa käyttää grafiikkaa liikkuvassa mainostaulussasi?

Yhä useampi yritys käyttää autografiikkaa apunaan halutessaan kommunikoida viestinsä ja hyödyntää mainos- ja brändäystilaa tehokkaasti. Ensiluokkainen asennus on ensiarvoisen tärkeää pitkäikäisessä ajoneuvografiikassa. 3M tarjoaa vaihtoehtoja ajoneuvokantojen, linja-autojen, raideliikenteen ja raitiovaunujen graafisiin ratkaisuihin sekä rekkamainoksiin ja jopa veneiden ja lentokoneiden graafisiin ratkaisuihin.


Asennukset

 • Olipa kyseessä yrityksesi ajoneuvokanta tai vain oma henkilöautosi, 3M:n yliteippauskalvot ja merkintätuotteet tarjoavat sopivan ratkaisun.

  Lue lisää

 • Kuorma-auton valjastaminen brändisi mainostauluksi on helpompaa 3M-grafiikoiden avulla.

  Lue lisää

 • Anna veneesi erottua joukosta 3M-grafiikan avulla. Voit tehdä veneestäsi näköisesi tai lisätä siihen sponsorien logoja, eikä sinun tarvitse huolehtia, sillä 3M-grafiikat kestävät myös vesillä.

  Lue lisää

 • Junan käyttäminen liikkuvana mainostauluna helpottuu 3M-grafiikan avulla. Voimme jopa auttaa sinua suojaamaan junan pintoja graffiteja ja vaurioita vastaan.

  Lue lisää

 • 3M:n heijastavat kalvot takaavat turvallisen matkan kaikille tärkeille palveluillesi myös yöaikaan.

  Lue lisää

 • Luo näyttävä vaikutelma ja kiinnitä lentomatkustajien huomio 3M-grafiikalla.

  Lue lisää


Etsi lähin hyväksytty grafiikkavalmistaja

Tarjolla on niin monia tuotteita ja ratkaisuja, että oikean vaihtoehdon löytäminen voi olla haaste. Haluamme tarjota sinulle asiantuntijamme apua. Ole 3M Merkintätuotteiden asiantuntijaamme yhteydessä niin autamme sinua löytämään optimaalisen ratkaisun.


Videot


Tietoja ajoneuvokalvoista

3M-ajoneuvokalvojen avulla muutat ajoneuvojesi ilmettä. Henkilö- ja pakettiautot voidaan teipata välittämään viestiäsi myös liikkeellä ollessasi. 3M-kalvot tekevät ajoneuvojen teippaamisesta helppoa.