Valaistut kyltit

Valomainokset

Tule huomatuksi valaistujen 3M-kylttiratkaisujen avulla

Löydä valmistaja ja asennusliike

Tuo valoa kyltteihisi 3M-valomainoskalvojen avulla.

Grafiikan ja valaistuksen parhaat puolet yhdessä: 3M:n valikoimista löydät kaiken tarvitsemasi taustavalaistuihin kyltteihin läpinäkyvistä grafiikka- ja valomainoskalvoista joustopintoihin ja grafiikan suojausratkaisuihin.


Sovellukset

  • Suorituskykyä, laatua ja kestävyyttä. Tule nähdyksi valaisemalla viestisi tai yrityksesi nimi valaistujen 3M-valonhallintakalvojen avulla.

    Valomainoskalvot

  • Näistä laadukkaista ja joustavista pinnoista voi luoda grafiikkoja kyltteihin, kalvoihin ja katoksiin koristelemalla ne joustavasti joko painamalla tai valittujen 3M-kalvojen avulla.

    Kalvot joustopinnoille

  • Innovatiivisten 3M-valonhallintakalvojen avulla voidaan säätää valon määrää kylteissä, valaistuissa kalvoissa ja valomainosten kirjaimissa vaikuttavan visuaalisen ilmeen ja parhaan mahdollisen tehon saamiseksi.

    Valonhallintakalvot


Etsi lähin hyväksytty grafiikkavalmistaja

Tarjolla on niin monia tuotteita ja ratkaisuja, että oikean vaihtoehdon löytäminen voi olla haaste. Haluamme tarjota sinulle asiantuntijamme apua. Ole 3M Merkintätuotteiden asiantuntijaamme yhteydessä niin autamme sinua löytämään optimaalisen ratkaisun.


Videot


Tietoja valaistuista kylteistä

3M:n valomainoskalvot ovat luotettavia ja kestävät ulkokäytössä pitkään. 3M:n valikoimasta löydät ratkaisun kaikkiin kylttitarpeisiisi.