Rakennus- ja seinägrafiikka

Rakennus- ja seinägrafiikka

Anna äänesi kuulua 3M-seinä- ja -rakennusgrafiikan avulla

Löydä valmistaja ja asennusliike

Harvat asiat ovat yhtä vaikuttavia kuin rakennuksen teippaus.

Se on suuri, huomiota herättävä ja odottamaton. 3M-grafiikkamateriaalit ovat kestäviä, luotettavia ja korkealaatuisia, eli täydellisiä rakennuksesi elävöittämiseen. Oli kyseessä sitten mainoksen esittäminen, yrityksen logon korostaminen tai rakennuksen julkisivun remontoiminen, 3M:n valikoimasta löytyy sopiva, kestävä ja laadukas ratkaisu rakennuksesi tarpeeseen.


Sovellukset

 • Rakennusgrafiikka

  Rakennuksesi voi olla minkä kokoinen mainostaulu tahansa. Tee rakennuksestasi valtava mainos brändillesi ja vahvista viestintääsi. Seinägrafiikkaratkaisumme kattavat niin lyhytaikaiset kuin pitkäaikaiset tarpeet ja käytännössä kaikki pinnat, myös karkeat.

  Rakennusten grafiikkatuotteet

 • Rakennusentisöinnit

  Jos rakennustesi ulkopinnat kaipaavat uutta ilmettä, 3M-sisustuskalvojen avulla teksturoidut, metalliset, kiiltävät ja marmoriset efektit ovat kaikki mahdollisia, ja ne saavat rakennuksen näyttämään uudelta vain murto-osalla kustannuksista.

  Rakennusten entisöintikalvot

 • Sisustuskalvot sisätiloihin

  Tarvitset nopean ja tehokkaan kunnostusratkaisun, jonka asennuksen jälkeinen kunnossapito on yksinkertaista ja taloudellista. 3M:n sisustus- & valkotauluratkaisujen avulla mikä tahansa pinta voidaan muuttaa aina kokoustiloista vastaanottotiskeihin ja seinäpaneeleista hissien sisäpintoihin.

  Sisustuskalvot sisätiloihin


Etsi lähin hyväksytty grafiikkavalmistaja

Etsi paikallinen valtuutettu ja hyväksytty grafiikkavalmistaja.


Videot


Tietoja rakennus- ja seinägrafiikasta

Rakennusteippaus takaa maksimaalisen tehon. 3M-grafiikkamateriaalit soveltuvat jopa epätasaisille seinäpinnoille, joten ne ovat laadukas ja kestävä ratkaisu kaikkiin viestintä- ja remontointitarpeisiin.

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen