Rakennus- ja seinägrafiikka

Jos asiakkaasi voi kuvitella sen, me voimme auttaa sinua toteuttamaan sen. 3M:n grafiikoiden, tulostuskalvojen ja suojalaminaattien luotettavuus, helppokäyttöisyys ja luova vapaus tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda huikaisevia seinä- ja rakennusgrafiikoita lähes kaikille pinnoille, ml epätasaiset materiaalit ja tiili. Voit olla varma, että grafiikka hurmaa asiakkaasi ja he haluavat lisää.


Rakennus- ja seinäkäyttökohteet

 • Sisäseinäkalvot
  Sisäseinäkalvot

  Muuta sileät sisäseinät taiteeksi 3M:n merkintäkalvoilla. Tulostettavista kalvoista ja pinnoitteista värillisiin kalvoihin ym.: tämä on mahdollisuutesi luoda eläviä muotoja ja tehdä unohtumaton vaikutus. Kun asiakkaasi tarjoaa sinulle alustan, tee siitä mestariteos 3M-merkintäkalvoilla.

 • Ulkotilojen rakennuskalvot
  Ulkotilojen rakennuskalvot

  Tuuli, lumi ja sade eivät tee vaikutusta. Uhmaa luonnonvoimia 3M:n erityisesti sileille ulkopinnoille suunnitelluilla merkintäkalvoilla. Maalattu seinä, marmoripaasi tai ruostumaton teräslevy: autamme sinua löytämään ratkaisun, joka herättää eloon asiakkaasi villeimmät ja luovimmat ideat.

 • Merkintäkalvot epätasaisille pinnoille
  Merkintäkalvot epätasaisille pinnoille

  Älä anna tiiliseinän estää mahtavaa grafiikkaa, joka saa asiakkaasi erottumaan joukosta. 3M:n merkintäkalvot eivät ainakaan estä. Tarjoamme sekä sisälle että ulos merkintäkalvoja, joka mukautuvat täydellisesti epätasaisiin pintoihin. Kalvot on nopea ja helppo asentaa.

 • Heijastavat kalvot kaikille pinnoille
  Heijastavat kalvot kaikille pinnoille

  Heijastavia kalvoja ei tarvitse rajoittaa kyltteihin ja rakennusten ulkokalvoihin. Auta asiakastasi parantamaan brändinsä näkyvyyttä yöllä ja päivällä, sisällä ja ulkona, auttamalla heitä kuvittelemaan mahdollisuudet. Lisää kimalletta ja kiiltoa kaikkeen mahdolliseen jääpalarasioista tilaustauluihin. 3M:n heijastavat kestävät kalvot ovat helppoja asentaa.


Seinäkalvot kaikkiin tilanteisiin

 • Kun voit tulostaa kaikelle himmeästä kalvosta heijastavaan kalvoon ja jopa läpinäkyvälle kalvolle, eteesi aukeaa rajaton määrä mahdollisuuksia luoda huikeita seinä- ja rakennusgrafiikoita.

 • Kun olet pannut kaikkesi viimeisimpään luomukseesi, haluat varmistaa, että se kestää. Suojaa seinäkalvot 3M-suojalaminaateilla, jotka antavat kalvoille oikean ilmeen ja auttavat pitämään ne sellaisina.

 • Herätä asiakkaan seinä- ja rakennusgrafiikat eloon eloisilla väreillä. Nämä kestävät merkintäkalvot voidaan leikata haluttuun muotoon ja ne tarjoavat taloudellisen ratkaisun, joka ei vaadi suojalaminaattia.

 • Ilmapiiri on kaikki kaikessa – erityisesti työpaikalla. Ilahduta asiakkaita suojalaminaateilla ja erikoistehostekalvoilla, jotka luovat jännittäviä ympäristöjä dynaamisilla rakennusgrafiikoilla ja seinäyliteippauskalvoilla.


Pyydä näyte seuraavaa seinäkalvoprojektiasi varten

Asiakkaasi hakevat aina seuraavaa kuumaa trendiä, mikä tarkoittaa, että sinunkin pitäisi. Valmistaudu tekemään heihin vaikutus testaamalla tuotteemme. Pyydä näyte ja koe seuraavan tason seinä- ja rakennusgrafiikat ym.


Rakennus- ja seinätuotteiden päätuotevertailu


Etsi asentajaa

Olet luonut täydellisen kuvan. Etsi nyt kokenut asentaja, joka takaa nopean asennuksen, vähemmän odotusaikaa ja huikean lopputuloksen. 3M:n sertifioimat ja valtuuttamat asentajat ovat kaikki koulutettuja ja todistetusti poikkeuksellisen taitavia sekä omaavat kaikki tiedot ja käytännön osaamiset kalvoistamme.

Rakennus- ja seinägrafiikan asentaminen vähäpäästöisille maalatuille pinnoille

Kalvoasentajat ovat huomanneet, että kalvot eivät tartu seiniin yhtä luotettavasti – haastava ja mahdollisesti kallis ongelma. Jotkut saattavat olettaa, että syynä ovat muuttuneet kalvoliimat, mutta todellisuudessa ongelman syynä ovat uudet ja muuttuvat vähäpäästöiset maalikoostumukset.


Tarvitsetko apua oikeiden tuotteiden löytämiseen rakennusgrafiikkaa ja seinägrafiikkaa varten?

Kun voit tulostaa kaikelle himmeästä kalvosta heijastavaan kalvoon ja jopa läpinäkyvälle kalvolle, eteesi aukeaa rajaton määrä mahdollisuuksia luoda huikeita seinä- ja rakennusgrafiikoita, jotka tyrmäävät asiakkaasi. Anna meidän auttaa sinua löytämään oikea tuote, joka tekee seuraavasta projektista täydellisen. Tarvitsetko apua oikean tuotteen etsimisessä projektiasi varten?