Grafiikka- ja kylttiasennukset

Grafiikka ja Opastemerkintä

Parannamme ihmisten tapaa nähdä maailma.

Löydä valmistaja ja asennusliike

Muuta, tiedota, innosta

3M-grafiikat tarjoavat useita vaihtoehtoja tilojesi koristeluun, mainostamiseen tai suojaamiseen. Joskus jopa kaikkia kolmea samaan aikaan. 3M tarjoaa myös valikoiman takuita , jotta saat näyttävien grafiikoiden ja kylttien lisäksi myös mielenrauhaa ja laadukkaan tuotteen, joka kestää. 3M parantaa brändin yhtenäisyyttä työskentelemällä brändin omistajien kanssa ja toimittamalla innovatiivisia yritysten identiteettiratkaisuja niin paikallisesti kuin globaalisti. Brändin omistaja voi luottaa 3M:n markkinaosaamiseen, maailmanlaajuiseen toimintaan sekä laadukkaaseen palveluun ja laatuun kaikkialla.


Käyttökohteet ja inspiraatio

 • Olipa kyseessä sitten useita ajoneuvoja käsittävä kalusto tai uutta ilmettä kaipaava juna, 3M:ltä löydät sopivat ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi.

  Lue lisää

 • Kaikissa rakennuksissa on ikkunoita. Mutta oletko koskaan miettinyt niitä oman yksityisyytesi ja turvallisuutesi kannalta? Tai mahdollisuutena käyttää niitä brändisi mainostamiseen?

  Lue lisää

 • Tee rakennuksestasi valtava mainos brändillesi. Tai anna sisätiloille uutta ilmettä 3M-sisustuskalvojen avulla. Mahdollisuuksia on enemmän kuin osaat kuvitellakaan.

  Lue lisää

 • Oletko ajatellut hyödyntää lattiaasi brändisi mainostamiseen? 3M:n kestävät ja turvalliset lattia- ja jalkakäytävätarrat tuovat viestisi esille ainutlaatuisella tavalla.

  Lue lisää

 • Grafiikan ja valomainosten parhaat puolet yhdessä: 3M:n valikoimista löydät kaiken tarvitsemasi läpinäkyvistä grafiikka- ja valonhallintakalvoista joustaviin pintojen ja grafiikan suojausratkaisuihin.

  Lue lisää


Esittelyvideo

Esittelyvideo

Ensiluokkaista suorituskykyä ja inspiroivia ideoita 3M-grafiikkatuotteilla.

Alan johtavien 3M-merkintäkalvojen avulla saat viestisi näkymään kaikkialla. Laadukkaat ja näyttävät grafiikat vahvistavat viestiäsi asiakkaiden silmissä. 3M:n kalvoja on saatavilla lähes kaikkiin käyttökohteisiin niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Tietoja grafiikka- ja opasteasennuksista

3M:n merkintä- ja -opastekalvoja voi käyttää useisiin eri kohteisiin aina kylteistä autojen teippaamiseen. Meiltä löytyy lukemattomia eri tapoja brändätä tai koristella tilasi. 3M-vinyylikalvot ja -materiaalit ovat korkealaatuisia ja kestäviä, ja niiden takuu tuo sinulle mielenrauhaa.