3M-hartsiteknologia takaa luotettavat jatkokset

3M-hartsiteknologia takaa luotettavat jatkokset

3M™ Scotchcast™ -hartsijatkokset ja -hartsit

Siistejä ja turvallisia sähköasennuksia.

Jatkoskittien on kestettävä vaativimmissakin olosuhteissa: suuressa mekaanisessa rasituksessa, vaihtelevissa lämpötiloissa, vedenalaisessa tai maanalaisessa käytössä. Kaapeliliitoksiin tarkoitettujen tuotteiden odotetaan olevan erittäin luotettavia, kestäviä ja vähän huoltoa vaativia. 3M:n sähköasennuksiin kehittämät erilaiset hartsit ja hartsijatkoskitit soveltuvat kaikenlaisiin sähköasentajien tarpeisiin.

Helppo sekoittaa ja siisti käyttää

Neljä työvaihetta virheettömään jatkokseen:

3M-hartsijatkoksia käyttämällä vältät hartsin päätymisen väärään paikkaan sekä toimimattomat jatkokset. Helppokäyttöinen suljettu sekoitus- ja kaatojärjestelmä mahdollistaa jatkoksen teon vain neljällä työvaiheella. Hartsin ihokosketusvaara on minimoitu, muottia ei tarvitse leikata asennuspaikkaan sopivaksi ja mukana on teippi muotin päiden sulkemiseen.

 • 1. Liitä kaapelit.
  1. Liitä kaapelit.
 • Sulje muotti
  2. Sulje muotti
 • 3. Sekoita hartsi
  3. Sekoita hartsi
 • 4. Kaada hartsi
  4. Kaada hartsi

3M™ Scotchcast™ -hartsijatkoskitit

Kaapeliliitäntöjen suojaaminen

Kun asennukseen kuuluu kaapelijatkoksia, hartsijatkoskitit ovat varma valinta. Ne antavat mekaanista suojaa ja sähköeristystä sekä ulko- että sisäkäyttökohteissa. Hartsin sekoittaminen ja kaataminen on kriittinen vaihe, jonka on sujuttava mahdollisimman yksinkertaisesti, nopeasti ja siististi.


 • Uudessa 3M™ Scotchcast™ 4 GS -hartsissa on väri-ilmaisin

  Esittelyssä uusi 3M™ Scotchcast™ -hartsi 4 GS.
   

  • CMR-yhdisteitä sisältämättömässä jatkoshartsissa on ainutlaatuinen väriä vaihtava kovettumisen ilmaisin. Ilmaisimen avulla asentajat voivat tietää varmasti, että hartsi on sekoitettu oikein ja kovettunut kunnolla. Scotchcast™-hartsi 4 GS toimitetaan kaksiosaisessa läpinäkyvässä pussissa, jossa on kiinteä kaatonokka. Pakkauksen rakenteen ansiosta tuotteen annostelu käy helposti ja siististi. Koostumukseltaan erittäin suorituskykyinen hartsi kovettuu jopa ollessaan kosketuksissa veteen. Nopea asennus, mahdollisuus välittömään virran takaisinkytkentään sekä helppokäyttöisyys tekevät tästä tuotteesta ensisijaisen valinnan sähkökaapelien jatkoksiin.

3M™ Scotchcast™ -hartsit

3M Scotchcast -hartsien laatu varmistaa työn onnistumisen ja takaa, että tuotteemme ovat hartsia tarvitsevien asiakkaidemme ensisijainen valinta jatkossakin.

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia polyuretaanihartseja, jotka on suunniteltu pienjännitekaapelijatkosten mekaaniseen suojaukseen ja sähköeristykseen erilaisissa tavanomaisissa ja vaativammissa käyttöolosuhteissa.


Helppokäyttöinen 3M-hartsi

Optimoitu suljettu sekoitus- ja kaatojärjestelmä

Suljettu sekoitus- ja kaatojärjestelmämme on siisti ja helppokäyttöinen menetelmä hartsin sekoittamiseen ja kaatamiseen. 3M Scotchcast™ -hartsi toimitetaan pakattuna läpinäkyviin kaksilokeroisiin pusseihin. Yksi lokero sisältää hartsin, toinen kovettimen. Kun lokeroiden välinen sauma repäistään auki, komponentit voi sekoittaa manuaalisesti valmiiksi hartsiksi, joka kaadetaan kaapelijatkosmuottiin.

 • 1. Avaa ulkopakkaus
  1. Avaa ulkopakkaus

   

 • 2. Avaa sauma
  2. Avaa sauma

   

 • 3. Sekoita hartsi ja kovetin
  3. Sekoita hartsi ja kovetin

   

 • 4. Purista reunat tyhjiksi
  4. Purista reunat tyhjiksi
 • 5. Sekoita hartsi ja kovetin
  5. Sekoita hartsi ja kovetin
 • Purista hartsi ulos
  6. Purista hartsi ulos

 • Esittelyssä 3M™ Scotchcast™

  Esittelyssä 3M™ Scotchcast™ Easy -annostelijaan pakattu hartsi 250

  Luotettava ja helppo käyttää avattavana sähköeristysratkaisuna.  Soveltuu ulkotilojen pienjännitekaapeliasennuksiin, kuten uima-altaisiin ja valaistukseen.  Annostelija sisältää helposti levitettävää ja vedenkestävää Scotchcast™ avattavaa hartsia 8882, joka soveltuu sähköisiin liitoksiin. Nopea pääsy testausta varten kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää suorituskykyä kosteissa olosuhteissa

  Katso lisää