3M™-lämpökutistetuotteet

3M™-lämpökutistetuotteet


Pienjännite

Lämpökutistetuotteet, putket ja muotoillut osat

3M™-lämpökutistetuotteet toimivat tehokkaasti ja luotettavasti pitkäaikaisessa käytössä ja antavat lujan suojan mekaaniselta kulutukselta ja sääolosuhteilta. Helposti asennettavat tuotteet toimitetaan käyttövalmiina, ja ne kutistuvat tiiviisti paikalleen kohtalaisella lämmöllä – myös epäsäännöllisten muotojen päälle. 3M-lämpökutistetuotteiden kutistumis- ja palautumissuhde on tarkka; lisäksi ne ovat erittäin halkeamisen- ja murtumisenkestäviä.

Lämpökutisteputket

3M tarjoaa kattavan valikoiman lämpökutisteputkia. Saatavilla on eri paksuuksia, kutistumissuhteita ja liimakerroksia erilaisten käyttökohteiden vaatimuksiin. Lukuisat pituus-, väri- ja pakkausvaihtoehdot takaavat, että meiltä löytyy sopiva ratkaisu miltei mihin tahansa käyttökohteeseen.

  • Erikoiskestävissä lämpökutisteputkissa, kuten virtakiskoputkissa, on paksut ja kestävät seinämät. Osassa tuotteista on sisäpinnassa liimakerros. Ne antavat lujan ja pitkäkestoisen suojan kulutusta, liekkejä, kemikaaleja ja kosteutta vastaan.

  • Keskipaksut polyolefiinista valmistetut lämpökutisteputket. Näiden tuotteiden sisäpinnassa on liimakerros, mikä parantaa vesi- ja kosteussuojausta

  • Ohutseinäiset putket ovat ohuita, joustavia, halkeamattomia ja kestäviä. Ne soveltuvat eristeeksi, mekaaniseen suojaukseen, johtimien merkitsemiseen, johdinsarjojen kokoamiseen, vedonpoistajiksi ja moniin muihin tarkoituksiin. Saatavilla useita värejä, pituuksia ja laatuja


Muotoillut lämpökutisteosat

Muotoiltujen lämpökutisteosien valikoimaamme kuuluu runsaasti erilaisia päätetuppiloita sekä 3- ja 4-sormisia lämpökutistehaaroitusjatkoksia.

  • 3M-lämpökutistepäätetuppilot sulkevat kaapelinpäät luotettavasti ja helposti niin sisä- kuin ulkokäytössä; ne tarjoavat myös erinomaisen sähköisen ja mekaanisen suojauksen

  • 3M-lämpökutistehaaroitusjatkokset soveltuvat sekä sisä- että ulkoasennuksiin, joissa käytetään 3- tai 4-johtimisia kaapeleita pienjännitesovelluksessa.