1. 3M Suomi
  2. 3M Kaupalliset ratkaisut
  3. 3M Select Partners
3M Kaupalliset ratkaisut

3M Select -grafiikkakumppanit

Parhaat tekijät parhaisiin töihin.

Paras grafiikkamateriaaleja koskeva päätös, jonka voit tehdä.


Brändäysohjelmien muuttuessa yhä monitahoisemmiksi ja vaativammiksi pienikin vika grafiikassa saattaa maksaa sinulle odotettua enemmän. Se saattaa maksaa sinulle maineesi.

Kun ostat grafiikkaratkaisun alan yritykseltä, etkö odotakin saavasi laadukasta työtä? Mitä tulee grafiikoiden asentamiseen, eikö sinulla olekin oikeus odottaa, että työn hoitavat koulutetut asentajat? Ja jos tuote sattuu olemaan viallinen, eikö sen korvaamisen pitäisi hoitua vaivattomasti?

Mutta grafiikka-asennus on ala, jolla et voi aina olla varma – paitsi jos grafiikkasi on tehnyt 3M Select -grafiikkatoimittaja. Kun valitset 3M:n Select -grafiikkatoimittajan, voit nauttia 3M Select -kumppanitakuun ehtojen mukaisesti valmistettujen grafiikoiden tarjoamasta mielenrauhasta

Voit luottaa grafiikkatoteutuksesi 3M Select -jälleenmyyjän ja -asennusliikkeen käsiin. Heillä on käytössään seuraavat asianmukaiset järjestelmät ja käytännöt:
– 3M Select Platinum-, Gold- tai Silver-tason takuulla varustettujen grafiikkojen valmistamiseen tarvittavat laitteistot/järjestelmät/ohjelmistot
– laadunvarmistus
– tuotanto- ja varastointitilat
– henkilöstön koulutus.

Kokemus ja asiantuntemus – Kaikki 3M™ Select™ -grafiikkatoimittajan logoa käyttävät grafiikoiden valmistajat ovat sitoutuneet korkeisiin tuotantovaatimuksiin. Näillä yrityksillä on todennettu graafisen alan kokemus sekä kattavat tiedot 3M-grafiikkakalvoista ja niiden asennuksesta.


Miksi kannattaa valita Select-jälleenmyyjä ja -asennusliike?

 

 

 

  • Kokonaisratkaisu
    Kun ostat grafiikkaa 3M Select -jälleenmyyjältä- ja asennusliikkeeltä, ostat samalla 3M:n tuoteinnovaatioiden, teknisen asiantuntemuksen, etiikan ja taloudellisen vakauden tuomia etuja.
  • 3M Select -jälleenmyyjät ja -asennusliikkeet ovat paitsi erittäin päteviä, myös markkinoiden suurimpia, kykenevimpiä ja teknisesti edistyneimpiä grafiikka-asiantuntijoita. Nämä yritykset myös työskentelevät 3M™ Matched Components Systems (MCS)‑järjestelmän tuotteiden, laitteistojen ja prosessien edellyttämällä tavalla.
  • 3M Select -jälleenmyyjät ja -asennusliikkeet ovat olleet brändin omistajien valinta jo useiden vuosien ajan. He ovat vastanneet monien maailman tunnetuimpien ja arvokkaimpien brändien projektien käytännön toteutuksesta.
  • 3M Select -jälleenmyyjien ja -asennusliikkeiden käyttämien tuotteiden takuu kattaa niiden koko käyttöiän, mutta jos materiaalivikoja kuitenkin sattuisi ilmenemään, 3M pystyy teknologiamme avulla selvittämään niiden syyt. Näin materiaalivirheisiin pystytään reagoimaan nopeasti ja ongelma korjaamaan viipymättä.

Select -jälleenmyyjien ja -asennusliikkeiden tarjoamat edut

Etsi paikallinen Select-jälleenmyyjä ja -asennusliike

  • Erikoisalat*: ( CW = Car wrapping R = Rail FG = Fleet Graphics IS = Illuminated Signage SP = Signage & Promotion ID = Interior Design)