Videos


Lasinsomistuskalvot

Lasinsomistuskalvot

Innovoi, inspiroi, tiedota

Etsi asentaja

Elävöitä tilojasi ikkuna- ja lasikoristeluilla

Etsattujen, kristallisten, hiekkapuhallettujen, teksturoitujen ja muiden sisustuksellisten lasikuvioiden edut ovat selvät: yksityisyyttä voi mukauttaa, valo tulvii huoneesta toiseen ja ahtaatkin tilat tuntuvat avoimilta. Näiden lasipintaefektien saavuttaminen oli ennen kallista, mutta nyt budjetin pitäminen on helppoa 3M™ Fasara™-, 3M™ Crystal- ja 3M™ Dichroic -lasiviimeistelytuotteiden ansiosta.

Ikkunakalvojen käyttötavat

 • Ikkunagrafiikat brändi-identiteettiä varten
  Ikkunagrafiikat brändi-identiteettiä varten

  Käytä ikkunoitasi brändisi esittelemiseen. Olipa kyseessä ohikulkijat tai toimistosi sisääntulon lasiovet, 3M:n ikkunagrafiikkakalvot antavat mahdollisuuden tehostaa yrityksesi identiteettiä.

  Ota yhteyttä
  Katso tuotetiedot

 • Ikkunakalvot yksityisyyttä ja sisustamista varten
  Ikkunakalvot yksityisyyttä ja sisustamista varten

  Lasi-ikkunoiden ulkonäön parantaminen ei ole 3M-ikkunakalvojen ainoa etu. Ne myös tuovat toimisto- ja kokoustiloihisi sopivasti yksityisyyttä ja säilyttävät samalla niiden valon, kirkkauden ja avoimuuden.

  Ota yhteyttä
  Katso tuotetiedot

   

 • Ikkunakalvot suojausta varten
  Ikkunakalvot suojausta varten

  Rikkoutuneesta ikkunasta lentävän lasin seuraukset voivat olla vakavat. On parempi olla ajattelematta seurauksia ja hoitaa sen sijaan suojatoimenpiteet kuntoon. 3M™ Scotchshield™ -ikkunakalvo sitoo rikkoutuneet lasinpalaset ja -sirut yhteen.

  Ota yhteyttä
  Katso tuotetiedot


Ikkunakalvojen edut

Mikä tekee 3M™ Fasara™- ja 3M™ Crystal -lasinsomistuskalvoista parempia?

Estetiikka: Sisustukselliset lasi- ja ikkunakalvot muuntavat tavallisen lasin ja antavat sille hämmästyttävän aidon kristallilasin tai teksturoidun lasin ulkonäön murto-osalla sen hinnasta.

Joustava: 3M Fasara -lasinsomistuskalvot mahdollistavat tilan yksityisyystason mukauttamisen. Käytä 3M Fasara -lasiviimeistelytuotteita yhtenäisesti luodaksesi seesteisiä riisipaperiseinämäisiä efektejä tai meistä tai kerrosta kalvoja luodaksesi jännittäviä, dynaamisia efektejä. 3M Crystal -lasinsomistuskalvot mahdollistavat monimutkaisten mallien tai kirjainten luomisen elektronisen leikkausteknologian avulla.

Helppo asennus: 3M:n asiantuntijuus liima-aineissa varmistaa nopean, tarkan, kauniin ja kestävän asennuksen erilaisiin lasipintoihin.

Materiaalit: 3M Fasara -lasinsomistuskalvot on valmistettu kestävistä ja joustavista polyesterimateriaaleista. 3M Crystal -lasinsomistuskalvot on valmistettu läpinäkyvästä vinyylistä.

Edullisuus: Saat etsatun, kristallimaisen, hiekkapuhalletun tai teksturoidun sisustuslasin kauneuden, läpinäkyvyyden ja yksityisyyden murto-osalla sen hinnasta. Fasara- ja Crystal-lasiviimeistelytuotteiden asentaminen suoraan lasiin säästää aikaa ja rahaa. Tehokkaat tulokset tehokkaalla työllä.


Esitteitä & Asiakirjoja


Valtuutetut asentajat

Etsi lähin valtuutettu asentaja.


Tietoa lasiviimeistelytuotteista

3M-lasinsomistuskalvot ovat erinomainen vaihtoehto etsatulle tai hiekkapuhalletulle lasille. Ne ovat nopea, kustannustehokas ja laadukas ratkaisu yksityisyyteen, brändäykseen ja sisustukseen.