Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

Pitkällä aikavälillä voi säästää paljon investoimalla elintarviketeollisuuden henkilönsuojaimiin.

Elintarviketeollisuuden suojavarusteet ja henkilönsuojaimet

Elintarviketeollisuudessa on monia prosesseja ja toimintoja, jotka voivat aiheuttaa työntekijöille erilaisia terveysriskejä. Punnitseminen, jakelu, sekoittaminen, leikkaaminen, puhdistaminen, sisäiset kuljetukset ja varastointi. On tärkeää, että työntekijöillä on riittävä suojaus näiltä vaaratekijöiltä. 3M on kehittänyt tehokkaita tuotteita suojaamaan niiltä.

 


VIDEOT


Elintarviketeollisuuden henkilönsuojaustuotteita, joita kannattaa harkita

 • Kuulonsuojaus

  Kuulonsuojaus

  Kuulonsuojauksen kehityksen kärjessä

  Useimmissa elintarviketeollisuuslaitoksissa on prosesseja, jotka synnyttävät vaarallisia melutasoja 85 dB(A) – 95 dB(A). Tyypillisiä esimerkkejä tällaisista työympäristöistä ovat leipomo-, meijeri- ja makeisteollisuuden laitokset. Jauhamisessa, juomanvalmistuksessa ja lihateollisuudessa melutaso voi olla jopa 100 dB(A). 3M:llä on laaja valikoima erityisesti elintarviketeollisuuteen suunniteltuja vaarallisilta melutasoilta suojaavia kuulonsuojaimia, kuten korvatulppia, kupumallisia kuulonsuojaimia sekä viestintäkuulonsuojaimia.

  Voit selvittää kunkin työntekijän omat kuulonsuojaustarpeet käyttämällä 3M™ E-A-Rfit™ -testausjärjestelmää.

  Näytä kuulonsuojaustuotteet


 • Suojalasit

  Silmiensuojaus

  3M tarjoaa kahta pääasiallista suojalasimallia, jotka soveltuvat hyvin käytettäväksi elintarviketeollisuuden työympäristöissä. Tällaisiin ympäristöihin liittyvien riskien vuoksi on erittäin tärkeää, että silmät suojataan asianmukaisesti. Koneiden ylläpidon yhteydessä voi usein lentää irtoavaa likaa tai hiukkasia. Tutustu saatavilla oleviin tällaisia vaaratilanteita varten tarkoitettuihin 3M-tuotteisiin.

  Näytä suojalasituotteet


 • Hengityksensuojaus

  Hengityksensuojaus

  Usein toistuva altistus esimerkiksi jauhopölylle, mausteille tai kahville voi aiheuttaa elintarviketeollisuuden työntekijöille hengityssairauksia, kuten astmaa, joka on ahdistava ja jopa hengenvaarallinen sairaus. Esimerkiksi jauhamista, siivilöintiä tai ainesten punnitsemista suorittavilla työntekijöillä riski on erityisen suuri.

  3M:llä on yli 30 vuoden kokemus hengityssuojauksesta. Laadukkaiden kertakäyttöisten hengityssuojainten valikoima antaa luotettavan suojauksen hiukkasilta.

  Näytä hengityssuojaintuotteet


 • Suojavaatteet

  Suojavaatteet

  3M:n kertakäyttöisten suojavaatteiden valikoima täydentää sen hengityksen-, kuulon-, pään- ja silmiensuojainten tuotevalikoimaa ja tarjoaa elintarviketeollisuudessa työskenteleville kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja.

  3M:n laadukkaiden suojavaatteiden, laboratoriotakkien ja lisävarusteiden tuotevalikoimassa on hengittäviä ja käyttömukavia tuotteita, sekä luotettavia suojavaatteita roiske- ja nestesuihkusuojaukseen. Suojavaatteet ovat laadukkaasta materiaalista ja suojaavat käyttäjää mahdollisilta vaaratekijöiltä sekä ympäristöä ristikontaminaatiolta.

  Näytä suojavaatetuotteet