Paineilmakäyttöinen pintakäsittelyjärjestelmä

Spot Repair tuotteet ja laitteet

Tuottavuutta nopeasti.

90 minuutissa voi tapahtua paljon. Esimerkiksi pienen pintavaurion paikkakorjaus alusta loppuun. Paikkakorjaussarjan avulla pystyt korjaamaan käden käänteessä maks. 3,5 cm kokoiset vauriot vain yhdellä sarjalla ja koneella. Nopea korjaustyö takaa erinomaisen asiakastyytyväisyyden. Paikkakorjaussarjalla lisäät liikevaihtoa ja nostat samalla korjaamon tehokkuutta ja tuottoa.

Pienten vauriokohtien korjaus ja maalaus kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Siksi optimoitu järjestelmä on ensiarvoisen tärkeä näissä korjaustöissä. 3M Autotuotteet toimittaa kattavan valikoiman yhteensopivia tuotteita. Näihin kuuluvat muovipintojen korjausmateriaalit, 3M™ Cubitron™ II -hiomatarvikkeet ja maalipintojen viimeistelytuotteet, jotka mahdollistavat ainutlaatuisen ja ensimmäistä kertaa kokonaisvaltaisen korjaustyöprosessin. Ja mikä parasta, niitä kaikkia voidaan käyttää yhdellä ja samalla Festool-työkalulla. Tämä nostaa tehokkuuden aivan uudelle tasolle, mahdollistaa entistä yksinkertaisemman työskentelyn ja takaa aina korkealuokkaisen laadun.

 • Esite

  Lue lisää luokkansa parhaista 3M-hiomatuotteista ja ensiluokkaisista Festool Automotive Systemsin koneista ja työkaluista.

  Lataa esite >

 • Tuoteluettelo

  Tutustu kaikkiin 3M:n ja Festool Automotive Systemsin tuotteisiin, jotka kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä koostuu.

  Lataa tuoteluettelo >

 • SMART-korjauksen vaiheittainen kuvaus

  Prosesseihin liittyvä asiantuntemus on ratkaisevan tärkeää tehtävien virtaviivaistamisen ja yhdenmukaistamisen kannalta. Saat parhaat tulokset helposti noudattamalla vaiheittaista prosessia.

  SMART-korjauksen vaiheittainen kuvaus >


3M™ Henkilökohtaiset suojaimet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan
 • 3M™ SecureFit™ Classic-sarjan suojalasit kirkas AS/AF , SF201AF
 • Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Hiukkassuojain, FFP2, uloshengitysventtiili, 6923+

 • Total Automotive Sanding System

  Total Automotive Sanding System

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA

  SIIRRY OSOITTEESEEN 3MCOLLISION.COM