Sähkökäyttöinen pintakäsittelyjärjestelmä

EX-Suojattu hiontayksikkö

Turvallisesti menestykseen


Kuivien ja räjähdysherkkien pölylaatujen oikea paikka ei ole ympäristön ilmassa, vaan EX-suojatun hiontayksikön paloturvallisessa muovisäiliössä. EX-suojattu erikoisimuri minimoi kompromisseitta palo- ja räjähdysvaaran ja varmistaa siten aktiivisesti korjaamon turvallisuuden. EX-Suojattu hiontayksikkö on myös täydessä varustuksessaan malliesimerkki työpisteen optimaalisesta organisoinnista ja se mahdollistaa jopa 30 % nopeamman työskentelyn.

Turvallisuussarjaan sopivilla tarvikkeillaan 3M tarjoaa jokaiselle vastuuntuntoiselle korjaamolle parhaat mahdolliset tuotteet työturvallisuuden varmistamiseen. Suojalasit, kuulosuojaimet ja hengityssuojaimet kuuluvat samalla itsestäänselvyydellä valikoimaan kuin kullekin alustalle räätälöidyt hiomatarvikkeet, jotka estävät maalipinnan kuplimisen ja kosketuskorroosion.

 

 • Sähkökäyttöinen pintakäsittelysarja

  Järjestelmässä on pölyä valvova imuritunnistus, tärinänvaimennus ja alustajarru, joiden ansiosta työskentely on entistä terveellisempää. ETC EC 150 -malli on myös kätevyydeltään aivan omaa luokkaansa.

  Sähkökäyttöinen pintakäsittelysarja>

 • Tuoteluettelo

  Tutustu kaikkiin 3M:n ja Festool Automotive Systemsin tuotteisiin, jotka kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä koostuu.

  Lataa tuoteluettelo>

 • Paineilmakäyttöinen pintakäsittelysarja

  Paineilmakäyttöinen pintakäsittelyjärjestelmä on kätevä ja tarkka käyttää, ja lisäksi se auttaa säästämään paineilmakustannuksissa.

  Paineilmakäyttöinen pintakäsittelysarja>

 • Äärimmäistä tehokkuutta pohjamaalin levittämiseen

  Prosesseihin liittyvä asiantuntemus on ratkaisevan tärkeää tehtävien virtaviivaistamisen ja yhdenmukaistamisen kannalta. Varmista paras lopputulos 3M™ Accuspray™ -järjestelmällä noudattamalla vaiheittaista prosessia.

  Äärimmäistä tehokkuutta pohjamaalin levittämiseen>


3M™ Henkilökohtaiset suojaimet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan
 • 3M™ SecureFit™ Classic-sarjan suojalasit kirkas AS/AF , SF201AF
 • Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Hiukkassuojain, FFP2, uloshengitysventtiili, 6923+

 • Total Automotive Sanding System

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA