Paineilmakäyttöinen pintakäsittelyjärjestelmä

Paineilmakäyttöinen hiontayksikkö viimeistelyhiontaan

Taloudellisuutta

Paineilmakäyttöinen hiontayksikkö viimeistelyhiontaan on kätevä järjestelmä, joka auttaa säästämään paineilman kulutusta. Sen IAS-letku mahdollistaa vaivattoman koneenvaihdon. LEX-moottoriteknologia varmistaa huippupitkän käyttöiän ja tekee tästä sarjasta houkuttelevan investoinnin. Se tarjoaa jatkuvasti parhaat edellytykset erinomaisiin työtuloksiin.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ -hioma-arkit tasoitepintojen vaivattoman hiontaan. Erinomainen valinta nopeaan ja hiomatarvikkeita säästävään työskentelyyn ja huipputasaisiin pintoihin. Voit jakaa arkin pienempiin paloihin perforointia pitkin ja asentaa palan pienempään käsihiomatukeen, innovatiiviset Multihole-reiät ja nuolikuviointi mahdollistavat tehokkaan pölynpoiston. Siistiä hiontaa siistissä korjaamossa.

 

 • Sähkökäyttöinen pintakäsittelysarja

  Järjestelmässä on pölyä valvova imuritunnistus, tärinänvaimennus ja alustajarru, joiden ansiosta työskentely on entistä terveellisempää. ETC EC 150 -malli on myös kätevyydeltään aivan omaa luokkaansa.

  Sähkökäyttöinen pintakäsittelysarja>

 • Tuoteluettelo

  Tutustu kaikkiin 3M:n ja Festool Automotive Systemsin tuotteisiin, jotka kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä koostuu.

  Lataa tuoteluettelo >

 • Turvallisuussarja

  Turvallisuussarja on tarkoitettu työskentelyyn kuivalle pölylle herkissä tiloissa. Siinä on paloturvallinen muovisäiliö, joka vähentää tulipalo- ja räjähdysvaaraa.

  Turvallisuussarja>

 • Äärimmäistä tehokkuutta pohjamaalin levittämiseen

  Prosesseihin liittyvä asiantuntemus on ratkaisevan tärkeää tehtävien virtaviivaistamisen ja yhdenmukaistamisen kannalta. Varmista paras lopputulos 3M™ Accuspray™ -järjestelmällä noudattamalla vaiheittaista prosessia.

  Katso hiontaprosessin vaiheittainen kuvaus>

3M™ Hiomatuotteet ja tarvikkeet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan

3M™ Henkilökohtaiset suojaimet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan
 • 3M™ SecureFit™ Classic-sarjan suojalasit kirkas AS/AF , SF201AF
 • Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Hiukkassuojain, FFP2, uloshengitysventtiili, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems -logo

  Total Automotive Sanding System

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

   

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA