Sähkökäyttöinen pintakäsittelyjärjestelmä

Sähkökäyttöinen hiontayksikkö viimeistelyhiontaan

Työskentele turvallisesti

 


Sähkökäyttöinen hiontayksikkö viimeistelyhiontaan (ETS EC 150) mahdollistaa entistä terveellisemmän työskentelyn imuritunnistuksen, tärinänvaimennuksen ja alustajarrun avulla. Se on myös kätevyydeltään aivan omaa luokkaansa. Tämän joustavan ja kevyen järjestelmän avulla yhdelläkin kädellä tehtävät työt onnistuvat uskomattoman helposti. Pitkäikäisen ja taloudellisen EC-TEC-sähkömoottorin ansiosta pintakäsittelysarjasta tulee tärkeä yrityksen menestystekijä.

3M™ Accuspray™ -järjestelmä. Käsiruisku, joka taistelee maalisumua, puhkihiontaa ja tehottomuutta vastaan. Läpinäkyvä ja irrotettava ilmakorkki on helppo puhdistaa, joten pohjamaalin värin vaihtaminen on helpompaa kuin koskaan. Tämä innovaatio varmistaa viimeistellyt pinnat ja optimaalisen kerrospaksuuden. Jatkuvasti. Täytemaaliruisku säästää aikaa ja vaivaa ja istuu käteen kuin valettu. Se on helppo puhdistaa ja mahdollistaa nopean värisävyn vaihdon.

 

 • Paineilmakäyttöinen pintakäsittelysarja

  Paineilmakäyttöinen pintakäsittelyjärjestelmä on kätevä ja tarkka käyttää, ja lisäksi se auttaa säästämään paineilmakustannuksissa.

  Paineilmakäyttöinen pintakäsittelysarja>

 • Tuoteluettelo

  Tutustu kaikkiin 3M:n ja Festool Automotive Systemsin tuotteisiin, jotka kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä koostuu.

  Lataa tuoteluettelo> 

 • Turvallisuussarja

  Turvallisuussarja on tarkoitettu työskentelyyn kuivalle pölylle herkissä tiloissa. Siinä on paloturvallinen muovisäiliö, joka vähentää tulipalo- ja räjähdysvaaraa.

  Turvallisuussarja>

 • Äärimmäistä tehokkuutta pohjamaalin levittämiseen

  Prosesseihin liittyvä asiantuntemus on ratkaisevan tärkeää tehtävien virtaviivaistamisen ja yhdenmukaistamisen kannalta. Varmista paras lopputulos 3M™ Accuspray™ -järjestelmällä noudattamalla vaiheittaista prosessia.

  Äärimmäistä tehokkuutta pohjamaalin levittämiseen>


3M™ Hiomatuotteet ja tarvikkeet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan

3M™ Henkilökohtaiset suojaimet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan
 • 3M™ SecureFit™ Classic-sarjan suojalasit kirkas AS/AF , SF201AF
 • Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Hiukkassuojain, FFP2, uloshengitysventtiili, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems -logo

  Total Automotive Sanding System

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA