Maalinviimeistelyjärjestelmä

Kiillotustarvikkeet ja laitteet

Tehokkaasti korkeaan kiiltoon


Erinomainen viimeistely uskomattoman nopeasti. Kiillotustarvikkeet ja laitteet mahdollistaa optimaalisen viimeistelyn jokaista maalijärjestelmää sekä vaativia värisävyjä varten. Vakiotyöprosessi takaa upeat kiillotustulokset todella vaivattomasti. Monet säilytyslokerot ja työpisteen optimaalinen organisointi helpottavat tarvikkeiden säilytystä ja auttavat säästämään aikaa.

Vihreä, keltainen ja sininen. Turvallinen työskentely aina oikealla tarvikkeella. Värikoodattu kiillotusjärjestelmä estää tarvikkeiden sekaantumisen ja varmistaa, että käytät aina sopivaa kiillotusainetta ja sille tarkoitettua kiillotussientä. Yksiselitteinen etu siistiin ja tarkkaan työskentelyyn.

 • 3M™ Trizact™ – hyödyllistä kulumista.

  3M™ Trizact™ on hiomatarvike, joka pysyy automaattisesti tehokkaana. Lisäksi se takaa erinomaiset viimeistelytulokset kiillotusprosessia varten.

  Maalinviimeistelyjärjestelmä – kiillotusprosessi (Trizact)>

 • Tuoteluettelo

  Tutustu kaikkiin 3M:n ja Festool Automotive Systemsin tuotteisiin, jotka kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä koostuu.

  Lataa tuoteluettelo > 

 • Esite

  Lue lisää luokkansa parhaista 3M-hiomatuotteista ja ensiluokkaisista Festool Automotive Systemsin koneista ja työkaluista.

  Lataa esite >

 • Kiillotusprosessin vaiheittainen kuvaus

  Prosesseihin liittyvä asiantuntemus on ratkaisevan tärkeää tehtävien virtaviivaistamisen ja yhdenmukaistamisen kannalta. Parhaat tulokset saat noudattamalla vaiheittaista prosessia – 3M:n värikoodatulla kiillotusjärjestelmällä se on helppoa.

  Kiillotusprosessin vaiheittainen kuvaus>


3M™ Hiomatuotteet ja tarvikkeet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan

3M™ Henkilökohtaiset suojaimet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan
 • 3M™ SecureFit™ Classic-sarjan suojalasit kirkas AS/AF , SF201AF
 • Hoop Ear Plugs
 • 3M™ Aura™ Hiukkassuojain, FFP2, uloshengitysventtiili, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems -logo

  Total Automotive Sanding System

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA