Paineilmakäyttöinen korikorjausjärjestelmä

Paineilmakäyttöinen hiontayksikkö pohjatöihin

Säästää kustannuksia
ja tarjoaa lyömättömiä etuja.

Jopa 30 % pienemmät energiakustannukset. Aivan omaa luokkaansa. Niin kuin sillä saatavat hiontatuloksetkin. Paineilmakäyttöinen hiontayksikkö pohjatöihin takaa taloudellisen paineilman kulutuksen ja se vakuuttaa voimakkaalla työstötehollaan. Sillä teet huipputehokkaasti erinomaiset hiontatulokset.

Huipputehokasta hiontaa. Sillä aika on rahaa. 3M™ Cubitron™ II -hiomatarvikkeet edustavat nopeudeltaan ja kestävyydeltään ehdotonta huippua. Ne takaavat optimaaliset hiomatulokset kaksi kertaa muita laatutuotteita kauemmin. Lisäksi niiden käyttö on vaivatonta, koska niiden vaatima hiontapaine on verrattain pieni.

 

 • Sähkökäyttöinen korihiontasarja

  Korikorjausta varten kokonaisvaltaisesta autojen hiontajärjestelmästä on saatavana sähkökäyttöinen versio, johon sisältyy ROTEX RO 150.

  Sähkökäyttöinen korihiontasarja >

 • Tuoteluettelo

  Tutustu kaikkiin 3M:n ja Festool Automotive Systemsin tuotteisiin, jotka kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä koostuu.

  Lataa tuoteluettelo >

 • Rajattoman nopeaa hiontaa – 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ mahdollistaa parhaan työstötehon ja vähentää kuumentumista. Saat huippulaadukkaat työtulokset vain neljällä eri karkeudella.

  3M™ Cubitron™ II >

 • Hiontaprosessin vaiheittainen kuvaus

  Prosesseihin liittyvä asiantuntemus on ratkaisevan tärkeää tehtävien virtaviivaistamisen ja yhdenmukaistamisen kannalta. Parhaat tulokset saat noudattamalla vaiheittaista prosessia.

  Katso hiontaprosessin vaiheittainen kuvaus 


3M™ Henkilökohtaiset suojaimet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan
 • Combination headgear G500
 • 3M™ Aura™ Hiukkassuojain, FFP2, uloshengitysventtiili, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems -logo

  Total Automotive Sanding System

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA