3M mesh hero -kuva

Esittelyssä SERVICE all-inclusive

Festool investoi laitteidensa korkeaan laatuun sekä asiakaspalveluun. Festoolin SERVICE all-inclusive tarjoaa täydellisen huoltopaketin laitteillesi, niin että sinä voisit keskittyä työhösi.

*Rekisteröi Festool laitteesi 30 päivän kuluessa ostoksesta osoitteessa: www.festool.fi/huolto ja saat seuraavat edut:

Rekisteröidy Festoolin SERVICE all-inclusive -palveluun
 • Kattava 36 kuukauden takuu

  Kaiken kattavat huoltopalvelut.

  Rekisteröi Festool laitteesi 30 päivän kuluessa ostoksesta osoitteessa: www.festool.fi/huolto ja saat seuraavat edut:


  • * 36 kuukautta veloituksettomia korjauksia
  • * 36 kuukauden varkaussuoja
  • * 10 vuoden varaosatakuu
  • * 15 päivän rahat takaisin-takuu

  • SERVICE all-inclusive koskee kaikkia laitteita jotka on rekisteröity 30 päivän kuluessa ostoksesta 2. huhtikuuta 2013 jälkeen. Lisätietoa palvelusta osoitteesta www.festool.fi

   ** Takuu ei koske kulutusosia ja tarvikkeita, vikoja jotka ovat aiheutuneen laitteen väärästä käytöstä tai huolimattomuudesta, vikoja jotka ovat syntyneet ei alkuperäisten varaosien käytöstä, laitteen omatoimisen purkamisen seurauksena aiheutuneita vikoja.


 • Powered by Festool Automotive Systems -logo

  Total Automotive Sanding System

  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA

  SIIRRY OSOITTEESEEN 3MCOLLISION.COM