Perustietoja yhteistyöstä

Maailmanlaajuista strategista yhteistyötä

Maailman tehokkaimpiin ja kattavimpiin kuuluva pintakäsittely- ja viimeistelyjärjestelmä on nyt autoalan kolarikorjaamoteollisuuden käytettävissä.

 • Kolme keskeistä näkökohtaa


  Asiakkaamme ovat toivoneet huipputehokasta, kaikki toiminnot kattavaa yhdistelmäratkaisua pölynpoistoon. Toiveenne on kuultu: olemme ylpeitä voidessamme tarjota kokonaisvaltaisen autojen hiontajärjestelmään maailmanlaajuisten autoteollisuuden jälkimarkkinoiden käyttöön. Tästä voit lukea hieman tärkeää taustatietoa aiheesta.

  1. Järjestelmä auttaa korjaamoja toimimaan entistä siistimmin, turvallisemmin, tehokkaammin ja kannattavammin. Se yhdistää luokkansa parhaat 3M-hiomatuotteet Festool Automotive Systemsin ensiluokkaisiin koneisiin, työkaluihin ja pölynpoistoratkaisuihin. Yhteistyössä on voimaa.

  2. Festool on kehittänyt uutta teknologiaa ja tukenut ammattilaisten työskentelyä ammattimaisilla, uraauurtavilla ratkaisuilla jo yli 90 vuoden ajan. Festool Automotive Systems on kartuttanut asiantuntemusta hionnasta jo vuodesta 1951 ja pölynpoistosta vuodesta 1976 alkaen. Festool-koneita pidetään laajalti autonkorjausalan parhaina.

  3. Vuonna 1902 perustettu 3M on arvostettu maailmanlaajuinen yritys, joka tarjoaa yli 60 000 erilaista tuotetta kotitalouksien, yritysten, koulujen ja sairaaloiden käyttöön. 3M:llä on tutkijoita ja tieteentekijöitä ympäri maailmaa, toimintaa 70 maassa ja myyntiä 200 maassa. Maailmanlaajuinen tiimimme on sitoutunut kehittämään teknologiaa ja tuotteita, jotka vievät jokaista yritystä eteenpäin, kohentavat jokaista kotia ja parantavat jokaisen ihmisen elämää. 3M Autotuotteet on maailmanlaajuinen yksikkö, joka palvelee autoalan kolarikorjaamoteollisuuden tarpeita yli 70 tytäryhtiön kautta. 3M Autotuotteiden valtteja ovat syvälle ulottuva toimialaosaaminen ja vahvat suhteet ammattimaisiin korinkorjausalan yrityksiin.

  3M Autotuotteet ja Festool Automotive Systems tarjoavat yhteisen tuotevalikoiman, jolla pääset parhaisiin työtuloksiin.

 • Powered by Festool Automotive Systems -logo

  Total Automotive Sanding System


  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA

  SIIRRY OSOITTEESEEN 3MCOLLISION.COM